Ripple Nieuws

Ripple Nieuws

Komt de Ripple rechtszaak dit jaar eindelijk tot zijn einde?

De SEC vs Ripple-rechtszaak is nu al een jaar bezig en XRP innvesteerders zijn bang dat de rechtszaak ook heel 2022 in beslag zal nemen.


Is de rechtszaak in het najaar voorbij?

De Ripple-rechtszaak heeft al meer dan een volledig kalenderjaar in beslag genomen. Natuurlijk zijn veel investeerders bang dat de rechtszaak ook heel 2022 in beslag zal nemen. Maar wellicht is er licht aan het einde van de tunnel. Er is namelijk bewijs dat suggereert dat er een einde komt aan de rechtszaak

Uit een indiening blijkt namelijk dat Ripple instemt met de nieuwe einddatum die vaststaat op 18 november 2022. Advocaat Jeremy Hogan deelde de indiening online. Hij stelde voor dat het blockchain bedrijf verwacht dat de SEC vs Ripple Labs-rechtszaak tegen die tijd voorbij is.

Veel beleggers zijn enthousiast over dit nieuws. Toch is het belangrijk om te onthouden dat vertragingen en verlengingen een belangrijk onderdeel van de rechtszaak zijn geweest. Het is dus verstandig om 18 november niet als een harde deadline te beschouwen. Wel zou het kunnen dat de rechtszaak eerder eindigt. Dit zou kunnen wanneer de partijen een schikking treffen.


Wil jij Ripple verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


Handhavingsbevoegdheden van de SEC

De rechtszaak is niet alleen spannend voor XRP investeerders, het geldt voor de hele cryptomarkt. Veel beleggers kijken namelijk naar het grote geheel. De uitspraak van de rechtszaak kan er voor zorgen dat de handhavingsbevoegdheden van de SEC uitbreiden of juist beperkt worden als het gaat om het reguleren van andere crypto bedrijven.

De CEO van Ripple heeft in ieder geval genoeg van al het wachten. Garlinghouse hoopt dat de uitspraak van de rechter zo snel mogelijk plaatsvindt. Ook Ripple investeerders zijn het hiermee eens. Het trage tempo van de rechtszaak was voor velen pijnlijk. Zelfs de algemeen adviseur van Ripple had eerder kritiek op de SEC omdat de rechtszaak expres uitstelt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten