Exchange,

Kraken haalt Bitcoin SV officieel van platform af

Nadat eerder al bekend werd dat het werd overwogen, heeft de Amerikaanse cryptocurrency exchange Kraken nu besloten om Bitcoin SV (BSV) officieel van het platform te verwijderen. Dit na aanleiding van een poll die was uitgezet naar de gebruikers van het platform.


Niet in lijn met elkaar

Volgens Kraken had de cryptocurrency niet de gedragingen zoals Kraken en de bredere cryptogemeenschap voor ogen hadden. Na ophef over de maker van Bitcoin SV gaat het zelfs zover dat de exchange heeft besloten om de crypto munt te schrappen.


Twitter-poll

Op het sociale platform van Twitter werd gisteren aan de community gevraagd wat de mening is over BSV. Het resultaat van deze poll was vrij gelijk: het overgrote gedeelte (71%) vindt dat BSV van de exchange moet worden verwijdert. Slechts 7% is van mening dat de cryptocurrency moet blijven. Van iedereen die heeft gestemd, maakt het voor 22% niets uit wat er met de digitale activa gebeurd.


Binance & ShapeShift

Volgens Kraken is de delist van BSV het gevolg van grillig gedrag als frauduleuze claims en bedreigingen vanuit BSV. Door BSV te verwijderen volgt het bedrijf andere grote exchanges zoals Binance en ShapeShift. Zij maakte eerder al bekend dat ze de cryptocurrency zouden delisten.