Persbericht

Persbericht

Newsbit 20-02-2022 22:25u leestijd 3 - 5 min

Kryll: Geautomatiseerde Cryptocurrency Trading Bot Platform

In zijn meest basale vorm is Kryll een online platform dat gebruikers in staat stelt om hun eigen geautomatiseerde cryptocurrency handelsstrategieën te ontwerpen en te creëren. Voor degenen die het niet weten, geautomatiseerde handel verwijst naar handelsactiviteiten die worden uitgevoerd door een voorgeprogrammeerd script. Als zodanig is het niet nodig om zelf trades te kiezen, noch hoeft u daadwerkelijk aan- en verkopen uit te voeren, aangezien dit allemaal op een autonome manier wordt uitgevoerd.

Als een belegger in staat is een dergelijk geautomatiseerd handelsprotocol te verkrijgen, brengt dit een aantal belangrijke voordelen met zich mee. Eerst en vooral, aangezien geautomatiseerde handel geen micromanagement vereist, kunnen traders gewoon achterover leunen en hun strategieën hun ding laten doen. Bovendien hebben geautomatiseerde handelsstrategieën geen last van vermoeidheid, wat in wezen de deuren opent voor 24/7 handel. Bovendien, en misschien wel het belangrijkste, als een belegger in staat is om een strategie te ontwerpen die op een consistente basis goed presteert, heeft hij de mogelijkheid om op een passieve manier winst te blijven maken. Hoewel we hier verderop dieper op in zullen gaan, stelt Kryll zowel beginners als meer gevorderde handelaren in staat om op maat gemaakte handelsstrategieën te creëren via een gebruiksvriendelijk platform in drag-and-drop stijl. Deze blokken bestaan uit belangrijke logistieke kenmerken zoals marktsignalen, maar ook variabelen zoals marktvolume en technische analyse indicatoren. De eenvoudigste manier om het model te begrijpen is te denken aan een ‘als/wanneer’ som van Microsoft. In feite is de ‘als’ de marktindicator, zoals het handelsvolume, en de ‘wanneer’ kan bijvoorbeeld een volume zijn dat in een periode van 24 uur meer dan 10 miljard dollar bedraagt. Het opmerkelijke aan het Kryll-project is dat gebruikers hun geautomatiseerde strategieën kunnen integreren in grote beurzen zoals Binance en Bittrex, met meer integraties in de pijplijn. Nog beter, u kunt uw geautomatiseerde strategieën in demo-modus uittesten, zodat u tweaks kunt maken voordat u live gaat.


Het team

Het team van Kryll wordt geleid door CEO Luca Benevolo en CTO Philippe Longere. Het managementteam wordt ondersteund door een groot aantal experts op het gebied van softwareontwikkeling, handel, recht, machine learning en economische wetenschappen. Dus nu we hebben verkend wat Kryll beoogt te doen, gaan we in het volgende deel van onze gids een kijkje nemen in hoe het blokontwerpsysteem werkt.


Kryll Marktplaats

Als je van het geluid van geautomatiseerde cryptocurrency handel houdt, maar je bent nog niet helemaal klaar om zelf de sprong te wagen, kan het de moeite waard zijn om de Kryll Marketplace te verkennen. In een notendop, de marktplaats bevat kant-en-klare handelsstrategieën ontworpen en gebouwd door andere Kryll-gebruikers. Elke strategie is volledig transparant, wat betekent dat de resultaten onafhankelijk kunnen worden geverifieerd, en degenen die de strategie gebruiken kunnen publieke feedback en beoordelingen achterlaten. Bovendien kunt u de door u gekozen strategie zelfs integreren in uw demoplatform, zodat u de resultaten zelf kunt uitproberen. Sommige geautomatiseerde strategieën zijn gratis, andere hebben een prijs. Echter, en zoals we in meer detail zullen behandelen in de sectie, wanneer u een gekozen strategie gebruikt (of deze nu van u is of gehuurd van een andere gebruiker), moet u een vergoeding betalen aan het Kryll-platform.


Kryll Token & Vergoedingen

Het Kryll-platform exploiteert een online ecosysteem dat tot doel heeft voordeel te bieden aan iedereen die het gebruikt. Om dit ecosysteem te voeden, maakt het Kryll-platform gebruik van zijn eigen ERC-20 token – die het KRL token noemt. Het KRL token heeft vele functies binnen het Kryll platform. Eerst en vooral, als je beslist om een Kryll geautomatiseerde strategie te gebruiken in live modus met een van de geïntegreerde beurzen van het platform, dan zal je een variabele vergoeding betalen. Op het moment van schrijven is dit bedrag 0,0333% per dag, gebaseerd op het totale bedrag van de fondsen die u hebt geïnvesteerd in uw respectievelijke strategie. Laten we bijvoorbeeld zeggen dat u een van uw strategieën op Binance gebruikt, die het cryptocurrency-equivalent van $ 1.000 in een periode van 24 uur verhandelt. Als zodanig zou u een totaal van $ 1.000 x 0,0333% betalen, wat neerkomt op $ 0,30. Deze kosten zijn zeer redelijk, en zouden zeer weinig invloed hebben op de winsten of verliezen die u later maakt met de strategie. We moeten ook opmerken dat er verschillende vergoedingen zijn afhankelijk van de hoeveelheid KRL tokens die u op dit moment in uw account heeft. Als u geen KRL tokens bezit, dan zult u gewend zijn aan een dagelijkse vergoeding van $0.06 voor het gebruik van de live-test functie, en u zult geen korting krijgen op uw dagelijkse handelskosten. Aan de bovenkant van het prijsplan, met een saldo van 200.000 KRL tokens of meer, krijgt u een korting van 95% op uw handelskosten, plus verlaagde dagelijkse livetest kosten van $0.01. Bovendien geeft dit plan u een totaal van 60 handelsslots, in tegenstelling tot slechts 10 die u krijgt met het meest basale plan. Verder kan het zijn dat u kosten in de vorm van KRL tokens moet betalen als u besluit een trading strategie te huren die door een andere gebruiker is gepubliceerd. Dit komt neer op provider kosten, en varieert op een strategie-per-strategie basis. Sommige aanbieders zijn ook gratis, waartoe overigens wel enkele van de best presterende strategieën op het platform behoren.

Voor meer informatie over het opwindende project van Kryll, ga naar: https://kryll.io/

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten