Tamadoge (DOGE)
Shiba inu

Ledger bevestigt ondersteuning voor Shibarium

De Shibarium-gemeenschap is enthousiast over de verwachte ondersteuning van Ledger, de toonaangevende aanbieder van hardware-wallets.

Nieuwe blockchain voor Shiba Inu

De Shibarium-gemeenschap reageert enthousiast op de verwachte ondersteuning van Ledger, de toonaangevende aanbieder van hardware-wallets. Deze opwinding werd uitgedrukt in een tweet door Shibarium’s SHIB INFORMER. De tweet die Ledger tagde bevatte slechts drie woorden: “Dat is geweldig nieuws!”

‘Shib Informer’ citeerde daarmee een tweet van een Shibarium-supporter met de identiteit Burnsalot.nft. In de tweet vroeg Burnsalot.nft aan Ledger Support of zij ondersteuning gaan bieden voor het nieuwe ETH layer 2-protocol.

Ledger Support antwoordde met een bevestiging. Ook werd bekendgemaakt dat de ondersteuning voor Shibarium al deel uitmaakt van hun roadmap.

Dit is een nieuwe mijlpaal voor het opkomende protocol dat de aandacht heeft getrokken van de crypto gemeenschap. Bovendien hebben de vooruitzichten van Shibarium, en de anticipatie ervan door de gemeenschap, een opmerkelijke impact op de crypto gemeenschap.

Wat is Shibarium?

Shibarium is een Layer 2-blockchain die wordt gebouwd voor het Shiba Inu-ecosysteem. Dit protocol is bedoeld om schaalbaarheid te bieden door de transactiesnelheid te verhogen en de kosten te verlagen. Leden van de Shiba Inu-gemeenschap beschouwen dit als een belangrijke toevoeging die de kwaliteit van het ecosysteem zou verbeteren.

De anticipatie op de nieuwe blockchain heeft een aanzienlijke impact gehad op de groei van SHIB, de cryptocurrency van Shina Inu. SHIB is sinds begin dit jaar bezig met een rally. Het is momenteel de 13e grootste cryptocurrency ter wereld. Momenteel is de munt $0,00001203 waard.

Net als andere positieve ontwikkelingen, zal de voorgestelde steun van Ledger worden beschouwd als een stap dichter bij de realisatie van het Shibarium.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Burn rate Shiba Inu netwerk stijgt met 160%
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers in vrije val, wat is er aan de hand?
Crypto-analist Ali Martinez voorspelt Enorme Bitcoin liquidatie
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?