Shiba inu Nieuws

Shiba Inu gaat spoedig Shibarium Beta lanceren

De ontwikkelaars van Shiba Inu (SHIB) hebben aangekondigd dat ze binnenkort een beta-versie van hun Shiba Inu L2-netwerk, genaamd Shibarium, zullen lanceren.

Shibarium: een layer 2-oplossing voor Ethereum

Shibarium is een layer 2-oplossing voor het Shiba Inu-netwerk, die draait op het Ethereum netwerk en ervoor zorgt dat transacties sneller en goedkoper kunnen worden uitgevoerd. Dit zal helpen bij het oplossen van de problemen met congestie en hoge transactiekosten die het Ethereum-netwerk momenteel ondervindt.

Beta-versie voor geselecteerde partners en geaccrediteerde investeerders

De beta-versie van Shibarium zal beschikbaar zijn voor geselecteerde partners en geaccrediteerde investeerders, die de functionaliteit van het netwerk zullen testen voordat het volledig gelanceerd wordt. De ontwikkelaars hopen dat deze testperiode hen in staat zal stellen om eventuele problemen op te lossen voordat het netwerk voor het grote publiek wordt gelanceerd.

Nieuwe producten en diensten

Het Shibarium-netwerk zal ook worden gebruikt voor de lancering van nieuwe producten en diensten, waaronder een nieuwe virtuele machine die speciaal is ontworpen voor de uitvoering van DeFi-toepassingen. De ontwikkelaars hopen dat dit zal bijdragen aan de groei van het Shiba Inu-ecosysteem en de populariteit van de cryptocurrency.

Shiba Inu wil zich onderscheiden en een leidende rol spelen in DeFi-markt

Met de lancering van Shibarium, hoopt Shiba Inu zich te onderscheiden van andere cryptocurrencies en een leidende rol te spelen in de groeiende DeFi-markt. Het lanceren van een snellere en goedkopere tweede laag-oplossing zal waarschijnlijk aantrekkelijk zijn voor gebruikers en ontwikkelaars en zal bijdragen aan de groei van de Shiba Inu-community.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Voyager Digital blijft grote aantallen SHIB tokens verkopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Mogelijk bankrun op ongeveer 190 Amerikaanse banken
Onbekende Ethereum-rivaal schiet met 97 procent omhoog
4 tekenen dat 26.000 dollar het plafond was voor Bitcoin

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten