Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Liquiditeit ShibaSwap bereikt dieptepunt te midden van ineenstorting SHIB koers

ShibaSwap, een essentieel gedecentraliseerd platform binnen het Shiba Inu-ecosysteem, is getroffen door een liquiditeitscrisis. Deze crisis is veroorzaakt door de recente ineenstorting van de SHIB-prijs.

Liquiditeit op ShibaSwap daalt aanzienlijk

Het platform ShibaSwap heeft te maken gehad met een merkbare daling van de liquiditeit, waardoor het een historisch dieptepunt heeft bereikt. Volgens recente gegevens van IntoTheBlock is de liquiditeit op ShibaSwap gedaald tot een zorgwekkende $21,78 miljoen, een situatie die voor beleggers verontrustend kan zijn.

In de afgelopen dagen is de neerwaartse trend in de liquiditeit duidelijk versneld, deels te wijten aan een prijsdaling van 16% van SHIB, waardoor de liquiditeit op ShibaSwap met 9% is verminderd.

De daling van de liquiditeit kan echter niet uitsluitend worden toegeschreven aan de dalende prijzen van het Shiba Inu-token en zijn partner, BONE. De afname is ook te wijten aan het feit dat geld van het platform wordt opgenomen. De hoofdverantwoordelijke voor deze liquiditeitscrisis lijkt echter de ineenstorting van de prijzen te zijn.

Interessant is dat de grootste liquiditeitspool op ShibaSwap de BONE-pool blijft, gekoppeld aan Ethereum (ETH) en met een waarde van $5,69 miljoen. Op de tweede plaats volgt SHIB, eveneens gecombineerd met ETH, met een totale liquiditeit van $4,98 miljoen.

Shiba Inu nieuws

Shiba Inu ontwikkelaars kondigen Shibarium hard fork aan
Shiba Inu’s Shibarium krijgt nieuwe updates
Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?