Nieuws

Litecoin, EOS en Ethereum koersen vliegen OMHOOG


De gehele cryptocurrency markt kleurt weer groen maar drie belangrijke crypto’s springen er met kop en schouders boven uit: Litecoin, EOS en Ethereum.


Ethereum (ETH) koers stijgt tot $140 dollar

De ETH koers zakte maandag nog terug tot $125 dollar en het leek er even op dat de munt nog verder terug zou gaan zakken. Maar niks blijkt minder waar. De Ethereum koers is sinds gisteren bezig aan een sterke comeback.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ethereum token rond de $140 dollar. 24 uur geleden lag de ETH prijs rond rond de $129 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 8 procent is gestegen.

In de prijsanalyse van gisteren schrijft Newsbit dat er rond de $145 dollar een sterke weerstand ligt. Deze grens zal doorbroken moeten worden wil de grootste altcoin verder stijgen. Als de $145 dollar grens doorbroken wordt is er een goede kans dat de munt doorstoot richting een prijsniveau van $167 dollar, waar de volgende weerstand ligt.

 
ETH prijsEOS prijs stijgt met 11 procent

Niet alleen Ethereum doet het erg goed vandaag. Ook EOS maakt een indrukwekkende comeback mee. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 EOS token rond de $3.75 dollar. 24 uur geleden lag de koers nog rond de $3.36 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met meer dan 11 procent is gestegen.

Door de prijsstijging van vandaag bereikt EOS haar hoogste punt in 10 dagen tijd. De crash van eergisteren is dan ook volledig weggewerkt. Een koersstijging tot boven de $4.00 dollar zou een teken van sterkte zijn. De kans is dan aanwezig dat de koers tot richting de $4,35 dollar stijgt waar de 3 month high ligt.

 
EOS prijsLitecoin koers stijgt met 18 procent

Tot slot beschrijven we het koersverloop van Litecoin. LTC is veruit de best presterende cryptocurrency vandaag. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Litecoin rond de $55,2 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $47.1 dollar. Dat betekent dat de koers vandaag met 18 procent is gestegen.

Het koersverloop van LTC is op zijn zachts gezegd indrukwekkend. De munt weet vandaag de $50 dollar grens met vlag en wimpel te doorbreken en dat is een teken van sterkte. Litecoin bereikt hiermee haar hoogste punt in 3 maanden tijd.

 
LTC Prijs