Nieuws

Litecoin werkt met Glory Kickboxing samen voor eigen LTC LeagueDe Litecoin Foundation is nog steeds van plan om de bokswereld in te stappen. Om deze reden werkt het bedrijf samen met de vooraanstaande kickboks-divisie Glory. De Litecoin Foundation heeft als doel om de officiële cryptocurrency te worden voor haar online merchandise-platform en internationale evenementen.


Glory voegt Litecoin toe als betaalmiddel

Bij Glory worden regelmatig topkickboks in de categorie zwaargewichten georganiseerd. Litecoin (LTC) zal worden toegevoegd als betaalmiddel om online merchandise van Glory te kopen.

De competitie stelt fans in de Verenigde Staten (VS) en Europa ook in staat om de cryptocurrency te gebruiken om verschillende Litecoin-exclusieve, evenement gerelateerde privileges te kopen. Hierbij moet je denken aan meet-en-greets, backstage rondleidingen en premium zitplaatsen in de arena.


Toenemend aantal fans

Volgens Litecoin (LTC) heeft Glory wereldwijd een groeiend aantal fans. Deze fans zijn voornamelijk uit de jongere generatie die voorlopers zijn van technologie en een groot gedeelte van hun leven online zijn. Het toevoegen van deze technologie voor het kopen van producten is volgens hen hiermee een logische keuze.Exposure voor LTC

Door met Litecoin (LTC) samen te werken, krijgt deze cryptocurrency een flinke exposure op evenementen van Glory, live-uitzendingen en sociale media. Wanneer de deal officieel rond is, is nog onbekend.