Nieuws, Trending

Litecoin koers blijft stijgen, ook Binance coin (BNB) doet het goed


Na een enorme prijs explosie die de cryptocurrency markt gisteren doormaakte zien we de meeste crypto koersen iets terugzakken. Echter zien Litecoin en Binance coin opnieuw flinke winsten.


Litecoin (LTC) koers stijgt richting $50 dollar grens

Waar de meeste cryptocurrency koersen vandaag een klein verlies boeken zien we dat Litecoin haar sterke koersverloop doorzet. Ook vandaag is Litecoin één van de best presterende cryptocurrencies.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Litecoin rond de $46,5 dollar. 24 uur geleden lag de LTC prijs rond de $43,7 dollar. Dat betekent dat de Litecoin koers vandaag met zo’n 6 procent is gestegen.

 
litecoin koers

Als we kijken naar de 7-daagse grafiek, dan zien we dat de Litecoin koers met een ongelofelijke 39 procent is gestegen. De prijsexplosie werd ingeluid door een samenwerking tussen de Litecoin Foundation en Beam. Litecoin gaat de samenwerking met het software bedrijf aan om een nieuw protocol te onderzoeken. Dit protocol zou de privacy en de schaalbaarheid van Litecoin significant moeten verbeteren.

 

Binance Coin (BNB) is bezig met een indrukwekkende opmars

Naast de goede prestaties van LTC, is er nog een digitale valuta die een sterke indruk maakt: Binance Coin. BNB is de officiele valuta van de grootste cryptocurrency exchange ter wereld, Binance.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 BNB token rond de $9,16 dollar. 24 uur geleden lag de prijs voor een Binance Coin nog rond de $8,71 dollar. Dat betekent dat de BNB prijs vandaag met zo’n 5 procent is gestegen.

 
binance coin koers

De afgelopen maand is Binance Coin bezig met een indrukwekkende opmars. Slechts 30 dagen geleden lag de prijs voor 1 BNB token nog rond de $5,91 dollar. Dat betekent dat de BNB koers de afgelopen dagen met 55 procent is gestegen. Mede door deze prijsstijging bezet de Binance Coin plaats 10 op CoinMarketCap.