Litecoin Nieuws

Litecoin Nieuws

Litecoin wordt overal geaccepteerd, zegt Litecoin Foundation

De Litecoin Foundation heeft op Twitter laten weten dat de Litecoin overal wordt geaccepteerd als betaalmogelijkheid waar VISA geaccepteerd wordt.

De Litecoin betaalkaart

De Litecoin Foundation twitterde op 14 november ook over de Litecoin betaalkaart:

Litecoin wordt overal geaccepteerd waar VISA is. De Litecoin-kaart converteert $LTC op het moment van aankoop. U kunt de kaart ook verbinden met de Litewallet_App

Litecoin is opgericht als een echt betaalmiddel. Al snel werd de munt daardoor populair en steeds meer mensen gebruikten de token om spullen mee te komen. LTC behoorde dan ook voor een lange tijd tot de top tien cryptovaluta volgens marktkapitalisatie. Echter, vanaf 2018 begon de token terrein te verliezen en zakte de munt terug tot buiten de top 10.

Gaat Litecoin een comeback maken?

Nu de altcoin overal met VISA wordt geaccepteerd, zou de munt wellicht een comeback kunnen maken. Gebruikers kunnen nu namelijk LTC-tokens gebruiken om te betalen voor alle diensten of producten die VISA-kaartbetalingen accepteren. De munt kan dus worden gebruikt in webwinkels, restaurants, fysieke winkels en meer. Bovendien zou de VISA-betaalpas die Litecoin heeft uitgegeven de cryptovaluta in realtime omzetten in Amerikaanse dollars, aldus de website van het bedrijf.

Litecoin vertelt ook dat er geen extra transactiekosten of aanbetalingskosten zijn voor het gebruik van de VISA-betaalpas. Het enige wat je betaald is een maandelijkse vergoeding van $5.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten