Persbericht

Persbericht

Newsbit 24-01-2022 18:59u leestijd 2 - 3 min

Lucky Block klaar voor PancakeSwap Launch!

Een groot succes: de lancering van Lucky Block op cryptocurrency exchange PancakeSwap is met twee weken vervroegd, omdat de presale van de token nu al uitverkocht is!

LBLOCK, de native token van het Lucky Block project, zou eigenlijk begin februari beschikbaar komen bij PancakeSwap. Vanwege de voorspoedig verlopen presale is besloten om dit moment te vervroegen naar 26 januari.

Dit is de kers op de taart van een fantastische periode van Lucky Block en zijn ontwikkelaars. Het project, met als blikvanger een digitale crypto-loterij, vergaarde veel publiciteit en wist een ware hype teweeg te brengen op social media. Met de aanstaande notitie bij PancakeSwap zal het een stuk eenvoudiger worden om tokens te kopen- en verkopen, en beleggers in cryptocurrency zullen de officiële lancering van LBLOCK dan ook nauwlettend in de gaten houden.


Wat is Lucky Block?

Lucky Block is een nieuw en opkomend platform voor crypto-loterijen gebouwd op de Binance Smart Chain. Blockchain technologie maakt het mogelijk om zo eerlijk mogelijk lotingen te verrichten, zonder kans op fraude, manipulatie of een andere oneerlijkheid. Zoals ook vermeld in de whitepaper van Lucky Block, is dit streven naar transpantie door alle transacties openbaar te houden en bewaren op de blockchain een belangrijk verschil met traditionele loterijen. Doordat prijswinnaars uitbetaald krijgen in LBLOCK kunnen zij bovendien razendsnel hun prijs ophalen, en kunnen er meerdere trekkingen per dag worden georganiseerd onder het Lucky Block protocol.

Zoals eerder in dit bericht al vermeld, was de Lucky Block presale twee weken eerder dan verwacht uitverkocht. In totaal heeft de presale bijna $6.000.000 opgebracht voor het platform, wat omgerekend zo’n €5.300.000 is. Er investeerden 9000 verschillende token houders.

Goed nieuws voor de ontwikkelaars van het Lucky Block ecosysteem: zij krijgen hierdoor een boost en de nodige middelen om Lucky Block zo snel mogelijk verder uit te breiden en verbeteren. Ook voor investeerders is dit positief, want het doel om een ‘wereldloterij’ te creëren op de blockchain komt met de fondsen gegenereerd uit de voorverkoop een stuk dichterbij.

Het Lucky Block platform heeft al een aanzienlijke hoeveelheid aandacht gegenereerd, en het aantal leden van de eigen Telegram groep is inmiddels opgelopen tot ruim 18.000! Ook op andere social media kanalen en websites zoals Reddit en Twitter wordt Lucky Block steeds vaker genoemd. Ook gerenommeerde media als The Herald en The Economic Times of India schreven over Lucky Block. Al met al zijn de verwachtingen voor de officiële Lucky Block launch op PancakeSwap 26 januari hooggespannen!


Lucky Block treft voorbereidingen voor PancakeSwap launch

De PancakeSwap launch van 26 januari is het eerste moment dat beleggers de LBLOCK token vrij kunnen kopen en verkopen bij een cryptocurrency beurs. PancakeSwap is een gedecentraliseerde beurs, wat betekend dat beleggers geen tussenpersoon nodig hebben en dat de prijzen volledig bepaald worden door vraag en aanbod naar Lucky Block. Om snelle en goedkope transacties mogelijk te maken zijn er zogeheten ‘liquiditeitspools’ opgezet.

Interessant is dat PancakeSwap is gebouwd op de Binance Smart Chain, wat betekent dat het platform een manier biedt om BEP-20 tokens te verhandelen – net als LBLOCK. Bovendien hoeven gebruikers gebruikers geen langdurige KYC-controles uiti te voeren voordat zij kunnen beginnen met handelen, omdat PancakeSwap een ‘Automated Market Maker’ (AMM) is. Om in Lucky Block te handelen heb je daarom alleen een crypto-wallet en enkele BNB nodig die je kunt inwisselen voor LBLOCK vanaf 26 januari.

Wil je meer te weten komen over Lucky Block? Bezoek dan de officiële website van het platform en lees alles over de ontwikkelaars, roadmap en whitepaper van het project. Als je wilt, kun je ook de beveiligingsbeoordeling lezen die is uitgevoerd op het smart contract van Lucky Block door Solidproof.io, één van Duitslands gezaghebbende blockchain beveiligingsbedrijven.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten