prijs stijgt
Persbericht

Luna koers verwachting – Gaat LUNC richting $0 en Welke Kleine Crypto Gaat Stijgen

De meest crypto experts waren het er wel over eens; voor Terra Luna Classic (LUNC) zou geen lang leven beschoren zijn. De munt ontstond nadat het Terra Luna netwerk crashte eerder dit jaar. 

Die crash kwam nadat de koppeling tussen de stablecoin TerraUSD en de Amerikaanse Dollar los leek te komen. Nadat de munt iets onder de waarde van $1 zakte, klapte het hele netwerk in elkaar door de vele ‘panic sellers’. 

Inmiddels hebben we een nieuwe Terra Luna blockchain en is Terra Luna Classic de, aangepaste, variant van de oude blockchain. Die wordt nu beheerd door de gemeenschap rond de munt en daar hadden weinig analisten vertrouwen in.

>>> Nu in een kleine crypto investeren <<<

Zakt LUNC terug naar $0?

Dat analisten geen vertrouwen in een munt hebben, hoeft weinig te zeggen. Dat bleek maar weer eens toen Terra Classic in korte tijd alweer meer waard was geworden dan de vervangende nieuwe Terra Luna blockchain. 

Terra Classic heeft nog net niet het label ‘meme coin’ mee gekregen, maar wordt wel door crypto-investeerders omarmd. Niet vanwege de grote waarde van het project of de interessante toepassingen, maar vooral omdat de gemeenschap bij elkaar gekomen is om de munt opnieuw een succes te maken. 

Hoe lang het goed blijft gaan met LUNC is daarom ook lastig te analyseren. Zolang de gemeenschap in grote getallen achter de munt blijft staan en zorgt voor nieuwe aankopen, zal de prijs van Terra Classic overeind blijven. 

Welke Kleine Crypto Gaat Stijgen?

Heb jij de Terra Classic koers stijgingen gemist en ben je op zoek naar de volgende kleine cryptomunt die gaat stijgen? Ondanks dat het niet helemaal te voorspellen is welke crypto gaat stijgen zijn er twee interessante cryptomunten die jou dit jaar wel eens een flinke winst op kunnen gaan leveren.

De kleine cryptomunt IMPT is sinds kort verkrijgbaar in een presale. Die presale vind je op de website van IMPT en je kunt er aan meedoen door een wallet te verbinden en Ethereum of USDT om te ruilen voor de nieuwe token. 

Dat we er van overtuigd zijn dat IMPT een cryptomunt is die kan gaan stijgen, komt door het idee achter het platform. Alles is er namelijk op gericht om een platform te ontwikkelen dat impact heeft en actief klimaatverandering tegen kan gaan. 

Zo is het mogelijk om via IMPT carbon credits te kopen. Eén carbon credit staat gelijk aan het recht om 1 ton CO2 uit te mogen stoten. Als particulier heb je hier normaal weinig mee te maken, maar bij IMPT kun je deze carbon credits vernietigen. 

Door ze te vernietigen, kan niemand anders de carbon credits kopen om uitstoot mee te compenseren. Een andere optie is om de carbon credits aan te bieden voor een hogere prijs dan dat je ze gekocht hebt, om zo winst te maken op deze handel. 

>>> Nu investeren in IMPT <<< 

Tamadoge – Gaan alle ontwikkelingen zorgen voor een stijging? 

Tamadoge zat eerder dit jaar in een presale fase, maar kwam met een enorm succes de markt op. De eerste listing van de munt was bij OKX waardoor er opeens miljoenen potentiële investeerders bijkwamen. 

Dat bleek ook wel uit de prijsstijgingen de volgende dagen, want de munt steeg van de presale prijs van $0,03 naar $0,20. Waarom we deze cryptomunt aanraden na deze stijging? 

Dat is gemakkelijk; Tamadoge is inmiddels alweer gecorrigeerd naar $0,04 en heeft nog erg veel in petto. Zo komen er nog altijd nieuwe listings bij en zijn er geruchten dat een listing bij Binance er aan zit te komen. 

Naast de listings die nog komen, wordt ook het platform verder ontwikkeld. Zo zijn onlangs de eerste 100 van de 21.100 NFT’s uitgebracht, maar komen er ook nog applicaties zoals de metaverse, play-to-earn games en de Tamadoge Pet Store online. 

Elk van deze ontwikkelingen kan weer een positieve invloed hebben op de Tamadoge koers doordat de munt opnieuw in het nieuws komt. 

>>> Meer weten over Tamadoge <<<