Altcoin

Maker koers stijgt met 30% door Coinbase Pro listing

De prijs van de cryptomunt ‘Maker’ is met 30% gestegen in minder dan een uur tijd. Dit komt doordat het nieuws naar buiten is gebracht dat de munt wordt toegevoegd op Coinbase Pro.

Ondersteuning voor Maker (MKR), de token dat ten grondslag ligt aan het DeFi protocol MakerDAO, wordt op 8 juni gelist op Coinbase Pro. De in de Verenigde Staten gevestigde cryptocurrency exchange kondigde de aanstaande notering vandaag aan. Maker wordt gekoppeld met USD en BTC.

 

Op 9 juni begint de handel in MKR

Coinbase Pro zal op maandag 8 juni beginnen met het accepteren van MKR-stortingen. De handel begint op 9 juni rond 18:00 uur. Dit moet de order wallet van de exchange liquiditeit opleveren.

“Traden op onze MKR-USD en MKR-BTC orderboeken zal in fasen beginnen, te beginnen met de post-only modus en door te gaan met volledige handel als onze statistieken voor een gezonde markt worden gehaald,” verklaarde Coinbase Pro.


Maker prijs stijgt met 30 procent

Maker omvat momenteel het grootste DeFi-project en vertegenwoordigt momenteel $486,3 miljoen aan fondsen wat 54% van de volledige DeFi-kapitalisatie is volgens DeFi Pulse.

Nieuws over de aanstaande listing heeft een enorme stijging van maar liefst 30%, in slechts één uur tijd, veroorzaakt. De MKR koers steeg namelijk in 60 minuten tijd van ongeveer $350 naar $457 steeg.