SHIB
Shiba inu

Man uit Dubai loopt $430 miljoen mis na vroegtijdige verkoop van Shiba Inu tokens

Diegenen die vroegtijdig Shiba Inu (SHIB) tokens wisten te kopen, zijn nu stinkend rijk. Het netwerk werd gelanceerd in 2020 en slechts een jaar later is de waarde met meer dan 12 miljoen procent gestegen. Een man uit Dubai was een van die vroege investeerders die SHIB tokens aanschafte. Hij maakte echter de verkeerde keus en liep de kans van zijn leven mis.

Een Gemiste Fortuin: De Fatale Beslissing van een SHIB Investeerder

In een YouTube-interview onthulde een man uit Dubai zijn opmerkelijke investeringsverhaal en de kans die hij gemist heeft. In augustus 2020 investeerde hij $4.000 in SHIB, wat hem toen 5 biljoen Shiba Inu tokens opleverde. Hoewel hij aanvankelijk niet geloofde in een enorme winst voor Shiba Inu, werd hij nerveus toen de waarde van zijn investering in het derde kwartaal van 2020 daalde. Zodra er een lichte stijging in de waarde van het project optrad, besloot hij zijn positie te verkopen, onwetend van de aanstaande enorme waardestijging.

Als hij gewacht had, had hij een fortuin kunnen verdienen. Slechts 10 maanden later bereikte SHIB een all-time high van $0,000086. Als hij op dat hoogtepunt had verkocht, zou zijn oorspronkelijke investering van $4.000 zijn $430 miljoen waard zijn geweest. Vandaag de dag zou diezelfde hoeveelheid Shiba Inu tokens meer dan $36 miljoen kosten.

Koersverloop Shiba Inu

Hoewel de meeste van de cryptomarkt groei laat zien, lijkt de koers van Shiba Inu opvallend genoeg te dalen. In de afgelopen week noteerde het project een lichte daling van 0,3%. Dit staat in schril contrast met andere cryptovaluta zoals Solana (SOL) en Cardano (ADA), die aanzienlijke stijgingen laten zien. Met name Solana springt eruit met een indrukwekkende groei van meer dan 24% in slechts een week tijd.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers