Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Bitcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Man vertelde 2 maanden geleden al dat Tesla Bitcoin had gekocht

Maandag maakte Tesla bekend dat het $1,5 miljard aan Bitcoin had gekocht en de cryptocurrency zou gaan accepteren als betaling voor zijn elektrische auto’s. Opvallend was dat een Reddit-gebruiker een maand eerder a; onthulde dat de autofabrikant de stap zou zetten.


“Je hoorde het hier eerst”

De Reddit-gebruiker onder de naam van “TSLAinsider”, beweerde in een bericht van 2 januari dat Tesla een cryptocurrency-aankoop van $800 miljoen zou doen, meldde de New York Post. In de Reddit-post stond:

“Je hoorde het hier eerst – ons bedrijf heeft zojuist voor 800 miljoen aan Bitcoin gekocht”

Verder zei hij (volgens Reuters):

“Ik ben een softwareontwikkelaar in R&D bij Tesla in Californië. In de afgelopen 72 uur kocht ons bedrijf 24.701 BTC tegen een gemiddelde prijs van $33.142. Ik heb geen idee wat er zal gebeuren als dit eenmaal in de krant komt, maar ik denk dat de prijs nog meer zal exploderen. “

The New York Post interviewde de Reddit-gebruiker in februari. Het was een 24-jarige student politicologie genaamd Hendrik. Hij onthulde toen dat de post een hoax was die hij bedacht toen hij high was van de drug LSD.

Hendrik vertelde de nieuwsuitzending in een e-mail: “Als je de waarheid wilt weten: ik ben een Duitse jongen en ik deed LSD terwijl ik deze post de afgelopen maand maakte. Ik had een ingeving dat Elon Bitcoin ging kopen, dus ik maakte deze post voor de grap. Nu schrijven alle kranten over de hele wereld erover, het is best grappig en eng om eerlijk te zijn.”


Waarom niet?

Hendrik zei verder dat hij het idee had om de post te maken nadat hij in december een Twitter-uitwisseling tegenkwam tussen Tesla-CEO Elon Musk en MicroStrategy-CEO Michael Saylor, wiens bedrijf $1 miljard aan digitale valuta kocht. Die tweets lieten hem geloven dat het elektrische autobedrijf hetzelfde zou kunnen doen.

“Ik en mijn vriendin namen LSD, en ik zag het gesprek tussen Michael Saylor en Elon Musk op Twitter. Ik dacht, ja, waarom zou hij geen Bitcoin kopen?” vertelde Hendrik in een Zoom-oproep. “Hij is gek en heeft veel geld, dus waarom niet?”

Nadat Hendrik maandag de aankondiging van Tesla hoorde over de Bitcoin-transactie, plaatste hij opnieuw op Reddit. Hij zei tegen zijn medegebruikers: “Ik zei het toch.”

Bitcoin nieuws

Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes Bitcoin en altcoins dippen na publicatie Fed Minutes
Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt Voormalig Goldman Sachs bankier legt uit waarom Wall Street Bitcoin niet begrijpt
Bitcoin stagneert rond $24K en dogecoin koers schiet omhoog Bitcoin stagneert rond $24K en dogecoin koers schiet omhoog
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan Cardano bereikt belangrijke mijlpaal nu Vasil-tests de laatste fasen ingaan
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten