Nieuws, Trending

Margehandel mogelijk opkomst naar BinanceDe populaire cryptocurrency exchange Binance heeft wijzigingen aangebracht in hun openbare Application Programming Interface (API). Deze wijzigingen waren nodig om margehandel te implementeren.


Nieuwe booleans

De API-wijzigingen zijn stilletjes doorgevoerd. Zo kwam een Reddit-gebruiker achter de wijzigingen, in plaats van dat het bedrijf dit zelf naar buiten bracht. Op GitHub heeft het bedrijf volgens de officiële documentatie twee extra booleans toegevoegd.

Deze booleans hebben de naam “isSpotTradingAllowed’ en “isMarginTradingAllowed” gekregen. Doordat de booleans deze namen hebben gekregen, lijkt het erop dat Binance margehandel gaat toestaan.


Niet bevestigd

De nieuwe functie is nog niet door Binance zelf bevestigd en staat momenteel nog uit voor ieder paar dat op de exchange uit Hong Kong wordt aangeboden.


 

Margehandel voor futures

In de Whitepaper dat Binance eerder al heeft vrijgegeven, beloofde het bedrijf dat margehandel al zou worden toegevoegd. Destijds werd hier echter geen specifieke datum aan gekoppeld. Deze zou in ieder geval worden toegevoegd voordat futures op de exchange worden toegevoegd. Met deze update lijkt Binance zijn woord te houden en lijkt de nieuwe functie nu dichtbij te zijn.Ondersteuning voor Ripple (XRP)

Eerder deze week werd al bekend dat de Binance Wallet ondersteuning gaat aanbieden voor creditcards en Ripple (XRP). Hiermee maakt het bedrijf grote stappen.