Nieuws, Trending

Binance Wallet voegt ondersteuning voor Credit Card en Ripple toe


De wallet van de grootste cryptocurrency exchange Binance, Trust Wallet, heeft ondersteuning toegevoegd voor creditcard aankopen en Ripple (XRP) tokens.


Trust Wallet ondersteunt XRP en Creditcard

Trust Wallet is vorig jaar juli gekocht door Binance. Dit was de eerste openbare aankoop van de exchange.

In het persbericht staat geschreven dat gebruikers nu via de Trust Wallet XRP tokens kunnen verzenden, ontvangen opslaan en omruilen. Dat betekent dat Ripple tussen het volgende rijtje crypto tokens komt die al ondersteund werden:

Nu Trust Wallet samenwerkt met betalingsverwerker Simplex ondersteunt de wallet nu ook creditcard aankopen van XRP, BTC, ETH, LTC en BCH.


Wat is Trust Wallet?

Trust Wallet is een applicatie die de bovenstaande crypto tokens ondersteunt. De tokens kunnen worden ingewisseld voor andere crypto’s, en de ERC20-standaard stelt gebruikers in staat om te communiceren met andere Dapp-applicaties. De applicatie ondersteunt ongeveer 30.000 tokens.

Toegang tot de Trust Wallet wordt opgeslagen op het apparaat. Dat betekent dat de informatie niet in aanraking komt met het internet. Gebruikers kunnen inloggen met een wachtwoord, Face ID of Touch ID. Dit maakt de wallet extra veilig.

In januari voegde Binance zelf al de ondersteuning toe voor aankopen met creditcards via Simplex. Ook meldde Binance dat Trust Wallet ook wordt geintergreerd met Binance DEX en de Ledger Nano S.