SolanaBorroe
Persbericht

Marktonderzoek: Solana, Borroe Finance en Jupiter voorspeld als het trio voor ongekende rendementen

Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.


Het trio: Solana (SOL), Jupiter (JUP) en Borroe Finance ($ROE) zullen naar verwachting grote winsten opleveren in de cryptowereld. Terwijl Solana getuige is van enorme stijgingen in wallet-adressen, is Jupiter op weg naar zijn ATH. Ondertussen is Borroe Finance in rep en roer onder de nieuwe ICO’s. Laten we meer ontdekken over deze top-altcoins.

$ROE Tokens Kopen

Solana is getuige van een enorme stijging van het aantal actieve wallets

Solana had in het eerste kwartaal van 2024 ongeveer 500.000 actieve wallets. Aan het begin van het tweede kwartaal had Solana ongeveer 1,4 miljoen actieve wallets. Het Solana-ecosysteem is opgewonden na dit cryptonieuws. Experts voorspellen dat het aantal actieve SOL-wallets in het derde kwartaal de grens van 2 miljoen zal overschrijden.

Begin april handelde Solana rond de $190 als één van de top 5 cryptocurrencies qua crypto-marktkapitalisatie. Analisten zeggen dat Solana zich in een bullish momentum bevindt met geweldige steun op $180. SOL ondervindt echter weerstand bij $200.

Experts onthullen dat er een sterke koopkracht is in SOL. De SOL zal dus stijgen naar $220 als hij de weerstand doorbreekt. Als het bullish momentum aanhoudt, zal SOL medio 2024 rond de $250 handelen. Verwacht wordt dat SOL eind 2024 meer dan $300 zal verhandelen.

Maar als het er niet in slaagt boven het steunniveau te blijven, zou de SOL medio 2024 kunnen dalen tot $150. Te midden hiervan zijn experts van mening dat SOL, samen met $ROE en JUP, aanzienlijke rendementen voor investeerders zal genereren.

Borroe Finance leidt het Crypto Trio

Verwacht wordt dat Borroe Finance samen met SOL en JUP de cryptorace zal leiden. Deze speculatie is gebaseerd op de geweldige voorverkooprun. Borroe Finance bevindt zich in de laatste fase van de voorverkoop en heeft al 100% winst verzameld voor vroege investeerders.

Tot nu toe heeft Borroe Finance al meer dan 278 miljoen $ROE-tokens verkocht en meer dan $3,6 miljoen aan financiering verzameld. In fase 5 kost $ROE $0,02 per token. $ROE biedt huidige investeerders een onmiddellijke winst van 25% door te lanceren voor $0,025 in Uniswap, een DEX (gedecentraliseerde beurs).

Bovendien kunnen potentiële kopers profiteren van een bonus van 15% door tijdens hun aankoop de promotiecode “WELCOME” te gebruiken. Borroe Finance opereert op het Polygon-netwerk vanwege de lage transactiekosten, snelle overdrachtstijden en robuuste beveiliging van het Ethereum Mainnet.

Bovendien maakt het gebruik van AI en blockchain om het financieringsproces radicaal te veranderen. Experts zeggen dat $ROE de liquiditeit van Web3-bedrijven zal vergroten door hen in staat te stellen hun toekomstige inkomsten als NFT’s op hun P2P-marktplaats te verkopen. Borroe Finance wil een door AI aangedreven financieringsmarktplaats lanceren.

$ROE Tokens Kopen

Jupiter nadert zijn vorige recordhoogte

Jupiter bereikte eind januari 2024 zijn hoogste punt ooit op $2,04. Sindsdien is JUP met ruim 17% gedaald. JUP is de afgelopen maand echter met meer dan 170% gegroeid. Beleggers zijn verbaasd over zulke geweldige prestaties.

Begin april handelde Jupiter rond de $1,70. Jupiter handelt boven zijn SMA’s van 50 en 200 dagen, wat wijst op een bullish sentiment. Toch zeggen experts dat JUP een oplopend driehoekspatroon heeft gevormd, waardoor weerstand is ontstaan ​​bij $1,80.

Eén van de belangrijkste redenen zou kunnen zijn dat JUP zich in een overboughtsituatie bevindt en naar verwachting een tijdje zal consolideren. Analisten zeggen dat Jupiter tijdens zijn consolidatiefase tussen de $1,50 en $1,90 zal handelen.

Als de JUP zijn bullish momentum behoudt met een positieve RSI-beweging, zal hij medio 2024 rond de $2,10 handelen. Als Jupiter er niet in slaagt boven de steun van $1,70 te blijven, zou JUP medio 2024 rond de $1,50 kunnen handelen.

Lees hier meer over Borroe Finance ($ROE):
Bezoek de Borroe Finance voorverkoop | Word lid van de Telegram-groep | Volg Borroe Finance op Twitter


Disclaimer: Dit is een gesponsord bericht, afkomstig van een derde partij en valt buiten de verantwoordelijkheid van Newsbit. Bij investeren in presales van cryptocurrency gelden hoge risico’s, dus investeer verstandig en nooit meer dan u bereid bent te verliezen.