Nieuws, Trending

McAfee: Wil geen president worden, maar wel Crypto promoten

John McAfee wil mee gaan doen voor het Amerikaanse presidentschap in 2020. Echter, hij vertelt dat hij deze publiciteit alleen wilt gebruiken om cryptocurrencies te promoten en niet om echt president te worden.

McAfee wilt Crypto promoten tijdens president verkiezingen

De oprichter van de welbekende McAfee Antivirus software vertelt dat hij van plan is om mee te doen aan de presidentsverkiezingen van 2020. Wel laat hij erbij weten dat hij ervan overtuigd is dat niemand hem zal verkiezen als president. Hij wilt slechts het podium gebruiken om cryptocurrencies te promoten. McAfee is een groot voorstander van cryptocurrencies omdat het een concept is gebaseerd op privacy en vrijheid. McAfee wil in de presidentsverkiezingen dit onderwerp dan ook gaan bespreken. Hoe kunnen wem in de steeds meer privacy beperkende wereld, toch onze persoonlijke vrijheid behouden. McAfee denkt dat cryptocurrencies ons hierin verder kunnen helpen. “Crypto is alles waar ik het over ga hebben. “ik wil geen president zijn en ik ga ook niet verkozen worden… Hoop ik”. “Ik kan nog altijd vluchten.” – McAfee

“Over vijf jaar zijn traditionele valuta’s verdwenen”

McAfee laat verder weten dat zijn voorspelling van vorig jaar, dat de Bitcoin in 2020 rond de $1 miljoen dollar zal liggen nog steeds staat. Wel zegt hij dat de $1 miljoen dollar niet hetzelfde waard zal zijn als op dit moment. Dit omdat de gewone valuta’s minder waard zullen worden, ze zullen overgaan naar de cryptomarkt. “Over vijf jaar zijn de normale valuta’s bijna verdwenen”. In juni maakte John McAfee bekend dat hij zou stoppen met het promoten van ICO’s. Dit vanwege bedreigingen van de Amerikaanse Securities and Exchange Comissie (SEC). Eerder had McAfee toegegeven meer dan $100.000 dollar per tweet te vragen om een cryptocurrency project te promoten.