Ripple Nieuws

Mede-oprichter Ripple heeft al 3 maanden geen XRP verkocht

Crypto-miljardair Jed McCaleb heeft al bijna drie maanden geen Ripple (XRP) meer verkocht. Dit is een van zijn langste pauzes sinds hij in 2014 voor het eerst dreigde zijn hele voorraad te dumpen.


McCaleb verkoopt al 7 jaar lang XRP-tokens

De crypto-ondernemer, die de mede oprichter was van Ripple en oprichter is van Stellar Lumens heeft geleidelijk aan zijn XRP bezittingen verkocht sinds hij vertrokken is bij Ripple Labs.

McCaleb kreeg 9 miljard XRP tokens toen hij besloot te vertrekken. Dit is bijna $9,3 miljard waard tegen de huidige prijzen. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij al 7 jaar lang bijna elke week XRP tokens aan het verkopen is.

In juni meldde Protos dat McCaleb elke dag 12,7 miljoen XRP dumpte over een driemaandelijks gemiddelde. Als hij dat had volgehouden, had hij eind september geen XRP meer gehad om te verkopen.

Daar lijkt nu echter plotseling een einde aan te zijn gekomen. Jed McCaleb heeft op 31 augustus bijna 8,5 miljoen XRP ($11 miljoen) overgedragen aan Bitstamp. Sindsdien niets meer. (Bron)


McCaleb’s laatste XRP inkomsten

McCaleb ontving zijn laatste tokens van Ripple op 1 september. Deze transactie bedroeg maar liefst 174,9 miljoen XRP-tokens, ter waarde van $180 miljoen.

Op het moment van schrijven bevat de wallet van McCaleb nog altijd iets meer dan 709,9 miljoen XRP tokens ter waarde van $731 miljoen.

Ripple (XRP) heeft het de laatste tijd zwaar. De prijs presteert zelfs slechter dan de S&P500 beurs. Dit terwijl andere crypto’s hun prijzen omhoog hebben zien schieten. Dit heeft te maken met de lopende rechtszaak van de SEC. Pas wanneer deze (op een positieve manier) afgehandeld is lijkt de XRP prijs weer omhoog te kunnen schieten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten