Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Meer dan 1.1 miljoen domeinen geregistreerd via Ethereum Name Service

De Ethereum Name Service (ENS) heeft deze week meer dan 1 miljoen geregistreerde domeinen bereikt.

Significante piek in afgelopen 30 dagen

De afgelopen 30 dagen is er een significante piek geweest in het aantal geregistreerde ENS-namen, en 24-uursstatistieken geven aan dat ENS een top burner geweest is in termen van protocollen die de meeste Ethereum (ETH) burned.

In zijn totaliteit zijn er op dit moment 1,107,403 domeinnamen geregistreerd via de ENS, waarvan 962,992 .eth-domeinnamen en 141,548 ENS-domeinnamen. Dit blijkt uit data afkomstig van Dune.com. In de maand april werden er 162.978 domeinnamen gecreëerd, terwijl er in maart ‘slechts’ 85.272 domeinnamen geregistreerd werden. Bovendien zijn er de afgelopen dagen in mei 71.563 ENS-namen geregistreerd, wat betekent dat er de afgelopen maand een aanzienlijk ENS-gebruik is geweest.

Domeinnaam-whales

Volgens de gegevens van Dune zouden er 7 ENS-domeinnaam-whales zijn. Dit wordt je wanneer je minimaal 1.000 domeinnamen bezit. Het ENS-domein hires.eth heeft 1.514 en is de top ENS-walvis van vandaag, terwijl nja.eth 1.444 namen heeft. De andere ENS-walvissen zijn goodnames.eth (1.168), misterens.eth (1.106), metax.eth (1.089), ensinvestor.eth (1.080) en ags.eth (1.045).

Alhoewel ENS ook de op blockchain gebaseerde domeinservice uitvoert, heeft het project verder een native token genaamd ENS. ENS-gebruikers kregen vóór een specifieke datum ENS-tokens in de lucht en de munt wordt gebruikt voor het governancesysteem van het project.

Door het feit dat .eth-domeinnamen nu populair worden, geeft het webportaal van Ultrasound.Money aan dat ENS de laatste 24 uur de beste etherische brander is. 1.270 ether werd verbrand door ENS-transacties die werden verwerkt, wat op het moment van schrijven overeenkomt met $ 3,6 miljoen aan ETH. Twee weken durende cryptomarktstatistieken tonen verder aan dat de native token ENS van het project 80% is gestegen ten opzichte van de Amerikaanse dollar ($).

Ethereum nieuws

Wordt Ethereum 2.0 weer uitgesteld door ‘Reorg’ bug? Wordt Ethereum 2.0 weer uitgesteld door ‘Reorg’ bug?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Vitalik Buterin kondigt datum voor ‘Ethereum Merge’ aan Vitalik Buterin kondigt datum voor ‘Ethereum Merge’ aan
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten? Terra (LUNA) stijgt met meer dan 1.000% in één dag? Kunnen beleggers een sprankje hoop verwachten?
Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht Vitalik Buterin niet langer een miljardair omdat Ethereum crasht
Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen Elon Musk moet $5 miljard betalen om uit de Twitter-deal te stappen
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten