Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Meer dan 1 miljoen investeerders hebben nu Shiba Inu

Shiba Inu heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Meer dan 1 miljoen investeerders hebben nu namelijk Shiba Inu tokens. Dit terwijl de token 50% is gedaald ten opzichte van zijn hoogste punt ooit.


De SHIB prijs daalt, maar er blijven positieve ontwikkelingen te melden

Op het moment van schrijven heeft SHIB 1.002.925 SHIB investeerders, zo blijkt uit gegevens van Etherscan. De SHIB prijs steeg eventjes nadat het officiële twitter account de mijlpaal plaatste. De koers bereikte even een dagelijks hoogtepunt van $0,00004237, maar zakte vervolgens weer terug.

Ondanks de korte opleving ligt de SHIB prijs nog ver onder zijn hoogste punt ooit van $0.00008190 die bereikt werd op 28 oktokber.

Ondanks dat de hype wat af lijkt te nemen is er nog altijd veel activiteit rondom de token. Zo gaat de eerste Zuid-Koreaanse exchange Korbit spoedig de SHIB handel starten. Daarmee is het de eerste Koreaanse beurs die Shiba Inu aanbiedt.

SHIB is een van de meest populaire memecoins die momenteel op de markt is. Alleen Dogecoin is groter. Beide behoren tot de top 15 cryptocurrencies volgens marktkapitalisatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten