Altcoin Nieuws, Exchange Nieuws, Shiba inu Nieuws

Meer dan 600 verkopers in Georgië accepteren nu Shiba Inu

Houders van Shiba Inu (SHIB) kunnen vanaf nu onder andere maaltijden kopen en hun boodschappen betalen met hun favoriete honden-token.

Samenwerking met CityPay.io

Dit komt omdat Binance een nieuwe samenwerking bekend heeft gemaakt met CityPay.io. Dit is een crypto-betalingsgateway dat in Georgië gevestigd zit.

Door deze samenwerking kunnen gebruikers van Binance nu maaltijden kopen bij Wendy’s met crypto en hun cryptocurrencies, waaronder Shiba Inu, doorbrengen met meer dan 600 andere verkopers, waaronder restaurants en supermarkten in de regio, via Binance Pay. Via Twitter werd dit nog eens door Binance bevestigd.

Bevordering van wereldwijde crypto-acceptatie

Binance heeft actief een bijdrage geleverd aan de bevordering van de wereldwijde acceptatie van crypto’s. Een recente inspanning in deze richting omvat de samenwerking met Ingenico om betalingen met Shiba Inu en andere cryptocurrencies mogelijk te maken in winkels in heel Frankrijk. Deze betalingsoplossing is al in de pilootfase in Frankrijk gelanceerd en er zijn plannen om de implementatie uit te breiden naar heel Europa.

Binance biedt Binance Pay aan als betalingsoplossing, die momenteel meer dan 70 cryptocurrencies ondersteunt, waaronder Shiba Inu dat in november 2022. Samen met populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), biedt Binance Pay een breed scala aan eenvoudige opties voor gebruikers om betalingen te doen. Deze uitgebreide lijst van ondersteunde cryptocurrencies maakt Binance als slot een populaire en betrouwbare betalingsoplossing voor zowel handelaren als consumenten.

Shiba Inu nieuws

Whale koopt 99 miljard Shiba Inu tokens
Shiba Inu valt 10% omlaag vanwege drama rondom Shibarium code
Crypto-whale grijpt 200 miljard Shiba Inu-tokens
Meer nieuws

Meest gelezen

Reddit-gebruiker organiseert bankrun op 1 april
Bitcoin hashrate gaat door het dak
XRP leeft op naar hoogste punt in vijf maanden