Bitcoin (BTC) Accepted Here
Altcoin, Exchange, Shiba inu

Meer dan 600 verkopers in Georgië accepteren nu Shiba Inu

Houders van Shiba Inu (SHIB) kunnen vanaf nu onder andere maaltijden kopen en hun boodschappen betalen met hun favoriete honden-token.

Samenwerking met CityPay.io

Dit komt omdat Binance een nieuwe samenwerking bekend heeft gemaakt met CityPay.io. Dit is een crypto-betalingsgateway dat in Georgië gevestigd zit.

Door deze samenwerking kunnen gebruikers van Binance nu maaltijden kopen bij Wendy’s met crypto en hun cryptocurrencies, waaronder Shiba Inu, doorbrengen met meer dan 600 andere verkopers, waaronder restaurants en supermarkten in de regio, via Binance Pay. Via Twitter werd dit nog eens door Binance bevestigd.

Bevordering van wereldwijde crypto-acceptatie

Binance heeft actief een bijdrage geleverd aan de bevordering van de wereldwijde acceptatie van crypto’s. Een recente inspanning in deze richting omvat de samenwerking met Ingenico om betalingen met Shiba Inu en andere cryptocurrencies mogelijk te maken in winkels in heel Frankrijk. Deze betalingsoplossing is al in de pilootfase in Frankrijk gelanceerd en er zijn plannen om de implementatie uit te breiden naar heel Europa.

Binance biedt Binance Pay aan als betalingsoplossing, die momenteel meer dan 70 cryptocurrencies ondersteunt, waaronder Shiba Inu dat in november 2022. Samen met populaire cryptocurrencies zoals Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH), biedt Binance Pay een breed scala aan eenvoudige opties voor gebruikers om betalingen te doen. Deze uitgebreide lijst van ondersteunde cryptocurrencies maakt Binance als slot een populaire en betrouwbare betalingsoplossing voor zowel handelaren als consumenten.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Shibarium kampt met netwerkproblemen, SHIB-koers blijft stabiel
Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?