Solana (SOL)
Altcoin, Solana

Meme-coin BONK stijgt met meer dan 4000% en dat is goed nieuws voor Solana

De nieuwe meme-coin Bonk Inu (BONK) die draait op het Solana blockchain-netwerk, presteert geweldig. Sinds de lancering op 3 januari 2023 is de munt met meer dan 4000 procent gestegen. De geweldige prestatie van BONK heeft ook een positief effect op de Solana koers. Die is in de afgelopen 7 dagen namelijk met 56 procent gestegen.

De eerste meme-coin op de Solana blockchain

BONK is de afgelopen 6 dagen met 4335,25% gestegen. Het is de eerste meme-coin op de Solana-blockchain. In de ogen van verschillende crypto-analisten is de opleving van de BONK-coin absoluut verbluffend te noemen.

Eerder vandaag tweette de bekende crypto-analist Lark Davis dat BONK in een week tijd met 3.600% is gestegen. Ook hij was nogal verbaasd.

De prijs van Solana en BONK

Niet alleen de prijs Bonk Inu is enorm gestegen. Ook het handelsvolume schiet de lucht in. Dit steeg namelijk met meer dan duizend procent in de afgelopen 24 uur.

Op het moment van schrijven verhandeld 1 BONK token tegen $0,0000030315. Eerder vandaag bereikte de munt zelfs een hoogtepunt van $0,0000068060. Hoewel de huidige prijs van BONK dus alweer flink gedaald is, lijken handelaren nog altijd enorm geïnteresseerd in de token. Ook verschillende analisten voorspellen dat de BONK prijs in de komende dagen zijn indrukwekkende rally door zal zetten.

Omdat BONK is gebouwd op het Solana-netwerk, is ook de prijs van de SOL token de afgelopen dagen gestegen. Van de top 50 munten op basis van marktkapitalisatie is SOL de enige munt die de afgelopen week met meer dan 40 procent is gestegen. De SOL koers ligt op het moment van schrijven rond de $13,58 en ook de Solana prijs zou de komende week wel eens verder kunnen stijgen, zo vertellen analisten.

Solana nieuws

Bekende investeerder voorspelt: Solana koers van 2000 dollar in 2025
Solana meldt gigantische omzetstijging in Q2: Kan Q3 de groei voortzetten?
Expert schat kansen op een Solana ETF laag in
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen