crypto koers stijgt
Persbericht

Meme Coins zijn Trending – Dit zijn de 5 Opkomende Crypto Stijgers volgens ChatGPT

Er gebeurt veel op de cryptocurrency markten en één van de huidige ontwikkelingen is de verdere opkomst van meme coins. Of het nu om Dogecoin, Shiba Inu of nieuwe munten gaat; ze presteren over het algemeen beter dan de rest van de markt. 

Bij meme coins is het echter wel van groot belang om de juiste keuzes te maken, gezien veel van deze projecten het niet lang volhouden. Daarom zoeken traders vaak naar geschikte manieren om meer inzicht te krijgen in welke meme coins het gaan overleven. 

Eén van die oplossingen is misschien wel kunstmatige intelligentie. Want wat gebeurt er als je ChatGPT vraagt om de opkomende stijgende cryptomunten te laten voorspellen?

Top 5 opkomende crypto stijgers volgens ChatGPT

  1. AiDoge (AI) – Nieuw AI Crypto project waarmee je memes kunt maken
  2. Spongebob Token (SPONGE) – De meme coin van het moment
  3. Love Hate Inu (LHINU) – Vote-to-Earn cryptomunt voor virale polls
  4. Launchpad (LPX) – Platform voor Web3 traders en ontwikkelaars
  5. yPredict (YPRED) – Trading platform met AI voor extra inzicht in je trades
  6. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle-to-Earn platform voor strijd tegen vervuiling

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

Top 5 opkomende crypto stijgers volgens ChatGPT – Nader bekeken

In dit artikel lees je alles over deze 5 opkomende crypto stijgers volgens ChatGPT. Het zijn alle vijf cryptomunten die in een presale verkrijgbaar zijn waarbij je tegen een zeer voordelig tarief een investering kan doen.

Hieronder lees je per munt meer over de presales waar AI veel van verwacht. Vast staat dat alle presales een model kennen waarin de prijs per token stijgt naarmate de presale vordert. Daardoor hebben de allereerste investeerders het meeste voordeel. 

Uiteindelijk komen de cryptomunten na een presale terecht bij een crypto exchange. Ook de prijs waarvoor de munten gelist wordt, is al bij de meeste van deze presale tokens aangegeven. Zo weet je wat je kunt verwachten als de presale afloopt. 

Door in deze vijf opkomende cryptomunten te investeren, maak je alle ontwikkelingen mee van het project. Elke ontwikkeling kan weer zorgen voor een nieuwe stijging in de crypto koersen van deze munten waardoor je dus nog veel kan profiteren. 

1. AiDoge (AI) – Nieuw AI Crypto project waarmee je memes kunt maken

Het project waar het meeste van verwacht wordt is AiDoge, een nieuw crypto project dat door middel van AI memes kan genereren. Deze memes kun je daarna gemakkelijk delen en je kunt er zelfs geld mee verdienen als je een populaire meme genereert! 

Op dit moment wordt het platform nog ontwikkeld, maar het idee is dat je een tekst prompt doorgeeft en dat de AI op basis daarvan een afbeelding met grappige tekst ontwikkeld. Elke meme die gegenereerd wordt is uniek, zelfs als je twee keer dezelfde prompt opgeeft, zal AiDoge met andere memes komen. 

De memes zijn alleen te genereren als je met de native AI tokens van het project credits hebt gekocht. Die credits kun je vervolgens inwisselen als je memes maakt. 

Zoals gezegd kun je zelfs geld verdienen met de memes. AiDoge heeft namelijk op de website een publieke ‘wall’ waarop alle gegenereerde memes voorbij komen en waar je op kan stemmen. Vervolgens ontstaat hieruit een ranglijst en op basis van die ranglijst worden er beloningen verdeeld. 

Die beloningen zullen allemaal in AI tokens verstrekt worden en zoals je gewend bent van cryptocurrency hebben die tokens een eigen koers. Hoe meer ze gebruikt worden en hoe populairder het platform; hoe hoger de prijs van de token zal zijn.

Op dit moment kun je de AI tokens kopen in de presale en betaal je 0,0000264 per token terwijl deze prijs nog stijgt tot $0,0000336 als de tokens gelist worden. 

>>> Nu naar de AiDoge Presale <<< 

2. Spongebob Token (SPONGE) – De meme coin van het moment

De meme coin van het moment is Spongebob Token. Deze token is pas net gelanceerd, maar stond in de eerste 24 uur al bij de top 5 grootste stijgers op Coinmarketcap en lijkt die lijn door te gaan zetten. 

In korte tijd is er een flinke community ontstaan die de munt naar grote hoogtes wil duwen, in de richting van succesvolle meme coins als Shiba Inu en Dogecoin. SPONGE steeg al met meer dan 700%, maar er is nog altijd genoeg ruimte om verder te groeien met de relatief lage marktwaarde van $11,5 miljoen.

Als we kijken naar de marktkapitalisatie van een munt als Shiba Inu, staat die op meer dan $5 miljard. Mocht SPONGE in de buurt komen van deze waarde, zou het nog zo’n 454 keer zoveel waard worden. 

Heb jij andere rallies van meme coins gemist en wil je nu wel eens op tijd zijn met je investering? Koop dan nu gemakkelijk SPONGE via Uniswap of een andere decentrale exchange die Ethereum tokens ondersteunt. 

Word ook lid van de SPONGE community en meld je aan voor het SPONGE Telegram kanaal waar je met andere traders op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen. 

>>> Nu SPONGE Kopen <<< 

3. Love Hate Inu (LHINU) – Vote-to-Earn cryptomunt voor virale polls

Het volgende project maakt gebruik van dezelfde ‘doge’ meme als AiDoge, maar Love Hate Inu is verder een volledig ander project. De LHINU token is al langere tijd verkrijgbaar in een presale en heeft meer dan $10 miljoen opgehaald. 

Dat betekent ook dat de gewone presale afgelopen is. Je kunt de token nog wel via de website van Love Hate Inu kopen, maar dit is tegen de prijs waarvoor de token ook gelist zal gaan worden.

Love Hate Inu wordt een platform waarop polls aangemaakt en gedeeld kunnen worden. Deze polls hebben altijd dezelfde twee antwoordmogelijkheden: Love of Hate. De eerste polls die ze hebben laten zien, gaan vooral over bekende wereldsterren waar controverse rondom is. 

Het bijzondere van Love Hate Inu is dat je door te stemmen op deze polls extra LHINU tokens kunt verdienen en zo dus betaald krijgt voor je stem. Hiermee is het Vote-to-Earn principe ontstaan, iets wat we nog niet eerder in de crypto markt gezien hebben. 

Love Hate Inu maakt gebruik van de bekende doge meme en heeft daarmee een bekend uiterlijk, ondanks dat het een gloednieuw project is. Het gebruiken van deze meme kan bijdragen aan een snelle groei, zoals we al bij vele op doge-gebaseerde munten hebben gezien. 

>>> Nu Love Hate Inu Kopen <<< 

4. Launchpad (LPX) – Platform voor Web3 traders en ontwikkelaars

Launchpad is ander nieuw project waarvan de bijbehorende tokens nu in een presale verkrijgbaar zijn. Ophet platform van Launchpad.xyz vind je alle informatie en tools die je nodig hebt om je door de wereld van Web3 te bewegen. 

Web3 is de naam voor de nieuwste generatie internet waarbij cryptocurrency een belangrijke rol gaat spelen. Binnen Web3 worden websites en applicaties veel meer gedecentraliseerd waardoor de macht meer bij een grote groep komt te liggen. 

Denk aan de ontwikkeling van decentrale exchanges en DAO’s, decentralized autonomous organizations. Met die laatste structuur kan er een soort bestuur gevormd worden waarbij iedereen inspraak heeft op basis van zijn bijdrage aan het project of het aantal tokens dat deze persoon in bezit heeft. 

Launchpad komt met een eigen Web3 wallet, inzichten in de Inside Edge nieuwsbrief, Crypto signals via Telegram en nog veel meer. Dat zijn namleijk alleen nog maar de ontwikkelingen die ze voor het tweede kwartaal van 2023 gepland hebben in hun roadmap. 

In de kwartalen daarna komt er een platform waarop je alle Web3 tokens, metaverses, NFT’s en games kunt vinden. Daarnaast biedt Launchpad je over al deze verschillende projecten informatie zodat je precies kan leren hoe alles werkt. 

Aan het einde van dit jaar wordt de eigen decentrale exchange van Launchpad gelanceerd, komt er een overzicht met alle beschikbare presales en wordt ‘Learn with Launchpad’ geopend. 

Ook voor 2024 staan er al veel ontwikkelingen gepland. Zo wil Launchpad een eigen trading terminal openen, AI toevoegen aan het platform, een decentrale exchange voor NFT’s ontwikkelen en het mogelijk maken zelf cryptomunten en NFT’s aan te maken en te verhandelen. 

De LPX token van het project is alvast in een presale verkrijgbaar en heeft tot nu toe meer dan €160.000,- opgehaald. Je betaalt nu $0,035 per token, terwijl deze prijs gaat bij de listing al $0,07 zal zijn, een verdubbeling van de waarde dus. 

>>> Nu LPX kopen in Presale <<< 

5. yPredict (YPRED) – Trading platform met AI voor extra inzicht in je trades

yPredict.ai wordt een nieuw platform waarop je alles kunt vinden om betere traders te maken die je meer winst op gaan leveren. Dat doet het platform door AI in te schakelen en onder andere technische analyses voor je te maken. 

Met het AI dashboard worden nog sneller kansen in de markt ontdekt. Zo kan de AI snel bepaalde patronen in crypto koersen ontdekken en hier traders op het platform over waarschuwen. 

Naast deze signalen, technische analyses en het herkennen van patronen in de koers kan je op yPredict ook een analyse vinden over het huidige sentiment in de markt. Cryptocurrency is een markt waar nog veel op basis van vertrouwen gebeurd, waardoor het sentiment een belangrijke rol speelt in de ontwikkeling van de koersen. 

Staking wordt een belangrijk onderdeel van het platform en de ontwikkelaars geven aan dat je elk kwartaal tot wel 45% winst kan maken via staking. Dat terwijl het gemiddelde percentage in de markt zo tussen de 5 en 10% ligt. 

Met de huidige ontwikkeling van AI lijkt de tijd voor de crypto wereld rijp om de technologie te omarmen en hierin zou yPredict een grote rol kunnen spelen. 

>>> Nu YPRED tokens kopen <<< 

6. Ecoterra (ECOTERRA) – Recycle-to-Earn platform voor strijd tegen vervuiling

Tot slot is er nog een ander project dat hoge ogen gooit op de crypto markten op dit moment. Ecoterra houdt zich bezig met recycling en wil een systeem opzetten waarin je via cryptocurrency betaalt, krijgt voor het afval dat je recyclet. 

In de Ecoterra app kun je alle producten die je in huis hebt scannen en zodra je deze bij een aangesloten recycle punt inlevert, krijgt je in de app daar ecoterra tokens voor. 

Ondertussen heeft de presale van ecoterra al bijna $3 miljoen opgehaald en zijn we al aardig wat fases onderweg. Een ecoterra token kost op het moment $0,007 terwijl de token voor $0,01 gelist zal gaan worden. 

Ecoterra richt zich zowel op consumenten als bedrijven en biedt ook een marktplaats waarop CO2-compensatie te verhandelen is. In de Ecoterra app krijgt iedereen een profiel waarbij je acties bijgehouden wordt en je een bepaalde score krijgt. 

>>> Nu naar Ecoterra Presale <<<