Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Meta gaat naar Brazilië om Bitcoin en cryptoservices te registreren

Meta, voorheen Facebook, heeft een handelsmerkregistratie ingediend bij de Braziliaanse autoriteiten voor het ontwerpen, ontwikkelen en leveren van hardware en software voor verschillende Bitcoin en crypto-gerelateerde diensten.


Meta blijft inzetten op de cryptomarkt

Facebook is onlangs omgedoopt tot Meta. Dit als stap om zich meer te kunnen gaan focussen op ontwikkelingen in de Metaverse. Dit heeft het bedrijf van Zuckerberg gedaan ondanks alle regelgevende problemen die het ondervond tijdens eerdere pogingen om de crypto ruimte te betreden.

Het bedrijf lijkt u echt serieus te worden, aangezien het deze week een handelsmerkregistratie indiende bij het Braziliaanse National Institute of Industrial Property (INPI). Meta vroeg het aan voor crypto producten en -diensten met betrekking tot handel, wallets en exchange platforms.

Meta’s aanvraag bij het Braziliaanse INMI – Bron: INPI

Nader onderzoek onthult een vertaalde versie van de specificaties over de producten en diensten die als handelsmerk voor Meta moeten worden geregistreerd. Zie onderstaande afbeelding.

Misschien wel de belangrijkste zin in de aanvraag is:

“Ontwerp, ontwikkeling en implementatie van software voor verificatiediensten van derden voor digitale valutatransacties, inclusief (maar niet beperkt tot) transacties met Bitcoin-valuta.”

Meta publiceerde de aanvraag op 25 januari en wacht momenteel op de INPI-goedkeuring.


Wil jij Metaverse tokens verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten