microsoft
Altcoin

Microsoft gaat samen werken met Ankr Network

In een persbericht is aangekondigd dat Microsoft samenwerkt met Ankr Network om een hostingdienst te lanceren waarmee bedrijven via een “betrouwbaar, gebruiksvriendelijk” platform toegang kunnen krijgen tot blockchain-gegevens.

Ankr en Microsoft werken samen

De service zal naar verwachting beschikbaar zijn via Microsoft’s cloudoplossing, Azure Marketplace, zoals vermeld in de aankondiging. Het product is ontwikkeld om bedrijven een toegankelijke toegangspoort tot blockchain-infrastructuur te bieden.

De hostingservice is gebouwd door het cloudplatform van Microsoft te combineren met de blockchain-infrastructuur van Ankr. De service biedt klanten toegang tot “low-latency blockchain-verbindingen” voor elk crypto- en Web3-product. Chandler Song, medeoprichter en CEO van Ankr, verklaarde:

“Dit was een cruciale stap om blockchain-infrastructuur naar een groeiende sector van de digitale economie te brengen. Het partnerschap, hoewel een ongelooflijke mijlpaal voor Ankr, is ook een belangrijke indicator van hoe ver het gedecentraliseerde web is gekomen in de integratie met de cruciale spelers in elke laag van websystemen. Het eindresultaat zal een tijdperk zijn van extreem productief bouwen voor op blockchain gebaseerde applicaties van nieuwe Web3-projecten en grote ondernemingen die de ruimte betreden.”

Song beweert dat hun oplossing het “krachtigste” infrastructuurproduct zal zijn voor Web3-projecten in de crypto-industrie.

Diverse crypto- en Web3-bedrijven kunnen de service van Microsoft en Ankr gebruiken voor verschillende gebruiksscenario’s, zoals het implementeren van smart contracten, het uitvoeren van transacties en nog veel meer. De oplossing van de partners zal fungeren als een volledig beheerde node-hostingservice, maar gebruikers kunnen geheugen, bandbreedte en andere componenten naar hun behoeften aanpassen.

Direct na de aankondiging vloog de ANKR koers met meer dan 50 procent omhoog.

Altcoin nieuws

Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Fantom Foundation zet $120 miljoen opzij voor lancering van Sonic Network
Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Michael van de Poppe: Dit is waarom de crypto koersen dalen