MicroStrategy Logo
Bitcoin, Tech

MicroStrategy lanceert ‘MicroStrategy Orange’, een nieuw blockchain-identiteitssysteem

MicroStrategy, geleid door de bekende Bitcoin-enthousiast Michael Saylor, heeft een belangrijke stap gezet in de blockchainwereld met de introductie van hun nieuwste product, ‘MicroStrategy Orange’.

Dit nieuwe systeem, gebaseerd op de Bitcoin blockchain, richt zich op gedecentraliseerde identiteitsverificatie.

Wat is MicroStrategy Orange?

MicroStrategy Orange is een gedecentraliseerd identiteitssysteem dat Decentralized Identifiers (DIDs) gebruikt om de identiteit van gebruikers te beheren en te verifiëren.

Het systeem maakt gebruik van een aangepaste versie van de Ordinals-inscriptiemethode, een geavanceerde techniek die data direct op de Bitcoin blockchain insluit. Dit zorgt voor een veilige en onveranderlijke registratie van identiteitsgegevens.

Verder voldoet Orange aan de nieuwste W3C-standaarden, die de kwaliteits- en veiligheidsrichtlijnen omvatten vastgesteld door het World Wide Web Consortium. Dit maakt het systeem niet alleen veilig, maar ook onafhankelijk van externe netwerken of sidechains.

Potentiële toepassingen en voordelen

Dankzij de efficiëntie van het systeem, dat tot 10.000 DIDs in één transactie kan verwerken, opent Orange de deur naar brede adoptie in verschillende digitale omgevingen. Een van de eerste toepassingen is ‘Orange for Outlook’, dat de authenticiteit van e-mailafzenders verifieert en zo bijdraagt aan een veiligere communicatieomgeving.

Daarnaast heeft het systeem het potentieel om uit te breiden naar verschillende sociale media applicaties, waar het kan zorgen voor verbeterde beveiliging en verificatie van gebruikersidentiteiten.

De lancering van MicroStrategy Orange kan een grote impact hebben op de toekomst van digitale identiteiten. Met de toenemende zorgen over privacy en digitale veiligheid, biedt een robuust, blockchain-gebaseerd identiteitssysteem een veelbelovende oplossing.

Het vermogen van Orange om naadloos te integreren met bestaande en nieuwe applicaties belooft een brede en veelzijdige toepasbaarheid, mogelijk een nieuw tijdperk inlopend voor de manier waarop we digitale identiteit beheren en verifiëren.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Polkadot of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Meeste crypto analisten zijn het eens, bull markt nog maar net begonnen
Bitcoin stijgt in 2024 5x harder dan S&P 500 en NASDAQ
Voormalig Coinbase directeur pijst Bitcoin en haalt keihard uit naar Federal Reserve
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017