Newsbit

richest people in crypto

Miljonairs investeren massaal in Bitcoin, Ethereum en Ripple

richest people in crypto
TimeCoin Special Token Sale Banner

68% van de zeer vermogende mensen hebben al geïnvesteerd of zijn van plan te investeren in cryptocurrencies tegen het einde van 2022. Laat een onderzoek zien.


Gratis 1000 euro handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! Bitvavo is veruit de goedkoopste Nederlandse exchange. (Klik op de onderstaande knop)

 

Rijke mensen investeren massaal in crypto

Het onderzoek werd gehouden door de DeVere groep die gevestigd is in Dubai. De groep beheerd meer dan $10 miljard dollar aan vermogen van meer dan 80 duizend klanten in 100 landen.

Meer dan tweederde van de personen, die meer dan 1 miljoen Britste pond bezitten, zeggen te investeren in cryptocurrencies als Bitcoin, Ethereum, en Ripple. De enquete werd gehouden onder meer dan 700 klanten van het bedrijf. Deze klanten kwamen uit verschillende landen zoals: Amerika, Engeland, Australie, Japan, Qatar, Zwitserland, Hongkong, Frankrijk en meer.

Volgens de oprichter van DeVere zijn er vijf belangrijke factoren die vermogende particulieren ertoe aanzetten in cryptocurrencies te investeren. 1 daarvan is de Fear of Missing Out (FOMO). De belangrijkste reden dat deze miljonairs investeren is dat crypto’s grenzeloos zijn. Het heeft enorm veel potentie.


The Sky is The Limit

De andere factoren omvatten het feit dat crypto perfect aansluit bij de toenemende digitalisering van de wereld, het vermogen van crypto om grote problemen op te lossen, de massale acceptatie door de jongere generatie en het serieus nemen van privacy.

De CEO verklaarde verder dat wanneer het vertrouwen eenmaal aanwezig is, dan is “The Sky the limit.” Hij zegt dan ook dat de enquete aantoont dat er een nieuwe golf van crypto optimisme is gestart.

 

Gerelateerd Nieuws

Scroll to Top