Bitcoin Nieuws

Bitcoin Nieuws

MLB Club Oakland A’s accepteert nu Bitcoin voor nieuwe seizoenskaarten

Het professionele Amerikaanse honkbalteam de Oakland Athletics (A’s) heeft bekend gemaakt dat zij vanaf nu Bitcoin (BTC) accepteren als betaalmiddel voor hun seizoenkaarten. Hierdoor kunnen volledige suites worden gekocht door gebruik te maken van de top cryptocurrency.


Acceptatie van Bitcoin & korting

Om de nieuwe betaaloptie te promoten, geeft het honkbalteam momenteel kortingen wanneer er met BTC betaald wordt. Dit heeft het team bekend gemaakt via het sociale netwerk van Twitter.

In eerste instantie zullen enkel seizoenskaarten voor 2021 gekocht worden met behulp van BTC, maar verwacht wordt dat dit in de nabije toekomst uitgebreid wordt naar onder andere merchandise van het team.

Volgens de aankondiging zullen de Oakland A’s nu tot 1 april 2021 een volledig seizoen voor zes personen verkopen, in ruil voor een enkele Bitcoin. Suites bieden een manier voor groepen groter dan vier (4) om te genieten van een honkbalwedstrijd. Een privésuite voor maximaal zes personen kost $594 per wedstrijd en de prijzen voor het reguliere seizoen bedragen $64.800 voor het gehele honkbalseizoen.


Bitcoin-betaling ongeveer 13% goedkoper

Hiermee sluit het team zich aan bij de recente trends. Zo hebben enkele NBA teams bijvoorbeeld Bitcoin inmiddels ook al geaccepteerd voor hun seizoenskaarten en voor team-merchandise. De NBA zelf, de organisatie achter de populaire Amerikaanse basketbalcompetitie, heeft inmiddels ook een blockchain-adviesraad opgericht.

Om te betalen met Bitcoin, moeten geïnteresseerden contact opnemen met het honkbalteam via een speciaal opgerichte e-mail. Vervolgens zal het team alle benodigde informatie sturen dat nodig is voor de BTC-betaling. Het team is verheugd om Bitcoin nu als één van de nog weinige teams te accepteren als betaalmiddel voor wedstrijdtickets. Hoeveel Bitcoin betaald moet worden voor een suite is geheel afhankelijk van de waarde van BTC. Hierdoor fluctueert het BTC-bedrag vrijwel constant.

De suites bieden naast plaats voor 6 mensen ook gratis snacks en een eigen toilet. Het huidige Bitcoin-aanbod zal 1 april aflopen en tegen de huidige BTC-prijzen is het ongeveer 13% goedkoper om de suites te betalen met behulp van Bitcoin.

Bitcoin nieuws

Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt” Auteur Black Swan: “Bitcoin is gefaald ook als het $100K waard wordt”
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K Analisten van Deutsche Bank verwachten dat Bitcoin koers herstelt tot $28K
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma Crypto.com verwijdert Dogecoin, Shiba Inu en andere munten uit het verdienprogramma
Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons Het zwaarste deel van de crypto bearmarkt ligt nog voor ons
Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum Anonieme handelaar koopt enorme hoeveelheden Ethereum
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten