Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws

Mobiel-bankieren App Revolut voegt Dogecoin toe

Het in Engeland gevestigde bedrijf Revolut heeft vandaag aangekondigd dat gebruikers van de App spoedig Dogecoins kunnen kopen, verkopen en verhandelen. Dit naast de andere 29 crypto’s die al beschikbaar zijn op de App.


Revolut is een grote speler

Revolut, een mobiel-bankieren app, is geen kleine speler. Meer dan 12 miljoen mensen maken namelijk gebruik van de diensten van het bedrijf. Volgens Revolut hebben ze Dogecoin toegevoegd omdat en een zeer populair verzoek was onder de gebruikers.

Ed Cooper, hoofd crypto van Revolut, zei in een verklaring: “We hebben net Dogecoin handel gelanceerd. Dus vanaf nu kunnen enthousiaste crypto-handelaren en degenen die nieuw zijn in het spel deze populaire token kopen en verkopen.”

Revolut stelt zijn mensen in staat om crypto te kopen en verkopen op zijn platform. Het stond klanten voorheen alleen toe om crypto op de app vast te houden en niets anders. Dat Revolut dit aan heeft gepast is niet zo gek. De vraag naar crypto is groot. Vorig jaar nam het aantal crypto-transacties op de App met meer dan 2,5x toe ten opzichte van het voorgaande jaar.


Dogecoin wordt steeds serieuzer genomen

Ondanks dat de Dogecoin in 2013 als grap werd ontwikkeld door ontwikkelaars die de draak wilden steken met de altcoin-markt, wordt de munt nu langzaam maar zeker serieus genomen als betaalmethode. Toevoegingen op platforms als Coinbase en Revolut helpen bij de acceptatie van de munt.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten