Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Dogecoin Nieuws, Ethereum Nieuws

Musk en Buterin zijn het eens: Dogecoin moet samenwerken met Ethereum

Elon Musk zegt dat hij het ‘vrijwel’ eens is met Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin over een samenwerking tussen Dogecoin en Ethereum.


Vitalik Buterin praat over Dogecoin en Ethereum Brug

Ethereum-medeoprichter Vitalik Buterin sprak vorige week in een interview met AI-onderzoeker Lex Fridman over een mogelijke samenwerking tussen Ethereum en Dogecoin.

Fridman zei, verwijzend naar Elon Musk die herhaaldelijk twitterde over dogecoin: “Er zit kracht achter iemand als Elon Musk die de ontwikkeling van een cryptocurrency stimuleert.” Vervolgens vroeg hij Buterin: “Is er een manier om die kracht en dat momentum te gebruiken om Ethereum te verbeteren?” Buterin zei hierover het volgende

“Als DOGE op de een of andere manier een brug wil slaan naar Ethereum, dan kunnen mensen DOGE duizenden keren per seconde in de loopring verhandelen, dan zou dat geweldig zijn.”

Vitalik legde uit: “Ik denk dat we een veilige Doge-naar-Ethereum-brug kunnen ontwikkelen. Dat zou geweldig zijn, en als Ethereum schaalbaarheid krijgt die werkt voor Ethereum-activa, zou je wrapped DOGE kunnen verhandelen met zeer lage transactiekosten en met zeer hoge snelheid.

De Ethereum oprichter relativeerde ook de tweets van Musk over Dogecoin. Hij zei:

“Je moet hier niet teveel achter zoeken. Hij is ook maar een mens, en hij houdt van honden, net zoals ik van honden hou.”

Musk reageerde vervolgens op het interview en tweette: “Ik ben het grotendeels eens met Vitalik.”


De problemen van Ethereum 2.0

Ethereum ondergaat momenteel een upgrade van het proof-of-work (PoW) consensusmodel naar het proof-of-stake (PoS) -model. Buterin legde onlangs uit waarom de upgrade langer duurt dan verwacht.

“Een van de grootste problemen, zijn niet de technische problemen, maar problemen met mensen … Ethereum bevindt zich nu in een betere economische positie, maar het kostte ons vijf jaar om te komen waar we nu zijn. We hebben in deze vijf jaar veel interne conflicten gehad. Als je een team bouwt, is het belangrijk om te weten met wie je samenwerkt”, beschreef de mede-oprichter van Ethereum.

Of Dogecoin en Ethereum inderdaad gaan samenwerken is nog maar de vraag, maar het is in ieder geval een mooi idee.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten