Shiba inu, SHIB
Shiba inu

Mysterieuze overdracht van 4,3 Biljoen SHIB houden Gemeenschap in zijn greep

In de typisch volatiele wereld van cryptocurrency, wekken ongebruikelijke transacties vaak interesse en speculatie op. Recentelijk was er bij de Shiba Inu (SHIB) gemeenschap zo’n curiositeit te bespeuren. Een enorme hoeveelheid SHIB-tokens, een verbazingwekkende 4,2 biljoen, werd overgedragen naar drie verschillende adressen. De bron en intentie achter deze overdrachten blijven een mysterie.

Eerste Adres: Mysterieuze Ontvangst en Behoud van SHIB Tokens

Zes dagen geleden ontving het eerste adres, gelabeld als 0xd598Fe5e551DeAFbF52F77413b06049ad7394AE9, 4,163 biljoen SHIB tokens. Intrigerend genoeg heeft dit adres zijn gigantische hoeveelheid behouden, een zet die de SHIB-gemeenschap op scherp houdt. De herkomst van de tokens en de reden waarom ze niet zijn verplaatst, voegt alleen maar toe aan het mysterie.

SHIB transacties
SHIB transacties – Bron: Etherscan

Tweede Adres: Verbinding met Coinbase en Actieve Overdrachten

Het tweede adres, 0x4216FD0f6Fc6E67fd949e31e62F52039dEa1801E, ontving ook een vergelijkbare hoeveelheid SHIB. Deze overdracht kwam echter van een adres dat gelinkt is aan Coinbase, de populaire crypto exchange. De tokens zijn niet statisch gebleven in deze wallet; ze zijn naar verschillende bestemmingen gestuurd, waardoor waarnemers zich afvragen wat het doel van deze transacties is.

Derde Adres: Oudste Houder en Meerdere Overdrachten

Tot slot ontving het derde adres, 0xf3b021632992127b796E598861ADed094110EE67, bekend als de oudste houder van meer dan vier biljoen SHIB, zijn tokens van een adres dat oorspronkelijk verbonden was met Coinbase. Net als het tweede adres, hield deze wallet zijn tokens niet vast en transfereerde ze naar andere bestemmingen.

Het gemeenschappelijke element tussen deze drie adressen is hun link met Coinbase, direct of indirect. Dit roept een veelheid aan vragen op. Zouden deze transacties deel uitmaken van een soort interne test voor de exchange, of een indicatie zijn van toekomstige bewegingen van SHIB op het handelsplatform? Of is dit misschien gerelateerd aan het verschaffen van liquiditeit of de voorbereiding op een significant marktevenement? Op dit moment blijft dit pure speculatie, en kan er niets met zekerheid worden gezegd.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

4 redenen waarom de Shiba Inu koers fors is gestegen
Shibarium hard fork maakt Shiba Inu razendsnel en goedkoop?
Shiba Inu nu ook te koop met PayPal door partnerschap met MoonPay
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC