Shiba inu Nieuws

Mysterieuze wallet stuurt 1,06 biljoen Shiba Inu richting Coinbase

Een mysterieuze wallet heeft in een recordtransactie van 1,06 biljoen Shiba Inu (SHIB) zijn crypto richting Coinbase gestuurd. In totaal gaat het om een transactie van 12,15 miljoen dollar, maar het is geen goed teken dat deze richting Coinbase is gestuurd.

Shiba Inu dump?

De grote vraag is of deze mysterieuze wallethouder gewoonweg klaar is met Shiba Inu of een grote dump verwacht. Je stuurt immers niet zomaar voor 12,15 miljoen dollar aan Shiba Inu richting Coinbase. Dat doe je alleen maar met het idee om deze te verkopen. In die zin is het geen goed nieuws voor de Shiba Inu gemeenschap dat er 1,06 biljoen SHIB richting één van de grootste beurzen ter wereld is gestuurd.

De wallethouder in kwestie deed overigens niet zijn best om de boel te verhullen, want de gigantische transactie is in één klap verstuurd. Meestal zie je dat dit soort figuren transacties nog opsplitsen in kleinere delen, maar deze van 12,15 miljoen dollar is in één keer verstuurd. De enorme transactie vond kort na een gefaalde uitbraak bij de weerstand op 0,00001157 dollar plaats.

Strijd met Dogecoin

Op het moment van schrijven staat Shia Inu op 0,00001138 dollar en daarmee voor de afgelopen 24 uur op een plus van 1,31 procent. Voor de afgelopen week staat het project 3,96 procent in het groen. Daarmee is het echter niet ingelopen op Dogecoin, want de grootste memecoin van de markt heeft de afgelopen 24 uur al een koerswinst van 6,08 procent gepakt. Voor de laatste zeven dagen schrijft Dogecoin een plus van 8,16 procent.

Die ontwikkelinggen brengt de market cap van Dogecoin op 8,539 miljard dollar, terwijl Shiba Inu het met 6,249 miljard dollar moet doen. Om Dogecoin in te halen moet Shiba Inu dus nog minimaal 30 procent aan koers winnen ten opzichte van Dogecoin. Wat dat betreft heeft het nog een lange weg te gaan.

Shiba Inu nieuws

American Air en Air Canada accepteren Shiba Inu als betaalmiddel
Mysterieuze wallet verbrandt 52 miljoen Shiba Inu
20 procent van de reserves van Crypto.com bestaan uit Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten