china
Persbericht

Na Chinese Dogecoin $CHINA is XI JINPOOH nu de Sterkst Trending Crypto – Zijn Chinese Cryptomunten de Beste Altcoins om Nu te Kopen?

In het verleden is het beleid van China tegenover cryptocurrency vaak redelijk streng geweest, wat tot op heden van kwaad naar erger ging. Zo hebben we al verschillende restricties meegemaakt waarin de overheid van China bepaalde onderdelen van de crypto markt deels of zelfs compleet wisten te verbieden.

Ondanks dat Bitcoin al sinds 2009 bestaat waren Chinese investeerders pas echt geïnteresseerd in crypto in 2011. We zagen toen de eerste Bitcoin exchange van China rond deze tijd de lucht in gaan, die ontwikkeld was door Bobby C – de broer is van de enige echte Charlie C (de oprichter van Litecoin). 

In de periode van 2011 tot 2013 zagen we dat de interesse in Bitcoin en andere trending cryptocurrency’s enorm groeide in China, waar verschillende bedrijven betalingen met Bitcoin met open armen ontvingen. 

Tegelijkertijd kwam China ook achter het consensus model van Bitcoin (Proof-of-Work), waardoor crypto mining snel op gang kwam in het land. Grote organisaties voor het minen van crypto werden gestart zoals Bitmain, wat tot op heden een van de grootste ontwikkelaars van Bitcoin mining apparatuur is.

Helaas zagen we hierna ook dat de eerste restricties vanuit de Chinese overheid op Bitcoin en crypto in het algemeen. Het begon in eerste instantie met nieuwe regelingen voor transacties met cryptocurrency’s bij financiële instituties, zoals bij de The People’s Bank of China (PBC).

In 2017 kwamen de volgende restricties de hoek om kijken toen China crypto ICO’s verbood, waar we recentelijk in 2021 een nieuwe algemene ban zagen op het minen en verhandelen van cryptocurrency’s.

Desondanks blijven Chinese cryptomunten nog steeds erg aantrekkelijk om een aantal belangrijke redenen. 

  • We zien nog steeds dat Crypto erg populair is in China onder investeerders, aangezien Chinese crypto exchanges verhuisd zijn naar andere landen en hier nog steeds een erg grote groep Chinese investeerders helpen aan crypto.
  • De markt voor Chinese cryptomunten is enorm. In China alleen al wonen al meer dan 1 miljard mensen, waardoor Chinese crypto een enorm publiek heeft.
  • De beste presterende en trending crypto van China blijft nog steeds populaire cryptomunten, zoals Bitcoin, Ethereum, Cardano, Litecoin, Ripple en een aantal andere interessante nieuwe projecten. 
  • De overheid van China is wel actief met andere vormen van crypto, waaronder Web 3.0 oplossingen zoals metaverse projecten. Denk hier bijvoorbeeld ook aan een officiële central bank digital currency (CBDC) in de vorm van een digitale yuan. 

China heeft dus misschien wel een aantal restricties opgelegd op crypto, maar de bevolking heeft nog steeds interesse in deze digitale assets en de regering is zelf ook hard bezig met verschillende implementaties van crypto, zoals de metaverse en CBDC’s. 

Investeren in Chinese cryptomunten op dit moment kan dus een hele interessante investeringsmogelijkheid zijn op de lange termijn. 

Zijn Chinese Cryptomunten de Beste Altcoins om Nu te Kopen?

Veel van de trending crypto projecten van dit moment, zoals Bitcoin en Ethereum, hebben hun beste tijd al gehad wanneer het gaat om het maken van een investering. 

Mocht je interesse hebben in Chinese cryptomunten, dan kan je het beste kijken naar nieuwe interessante projecten. Door te investeren in een crypto presale project nog vóór de exchange listing, is de potentie op een enorm rendement nog steeds mogelijk. 

  1. Wall Street Memes – Interessante meme coin met een grote beweging achter zich
  2. Launchpad.xyz – Alles-in-een platform voor Web3.0 ontwikkelingen
  3. yPredict – Ai trading platform voor crypto traders en investeerders

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Analyse Beste Altcoins Om Nu Te Kopen

Hieronder zullen we de beste Chinese cryptomunten van dit moment bespreken. Dit zullen we doen aan de hand van een kort verhaaltje over de verschillende tokens. Het is echter goed om te onthouden dat je als investeerder altijd ook zelf grondig onderzoek moet doen naar een crypto project vóórdat je overgaat tot het maken van een investering. 

Met name crypto presale projecten of nieuwe innovatieve cryptocurrency’s komen met een risico dat je de investering of een deel hiervan verliest. Daarentegen is de kans op een extreem hoog rendement ook weer aanwezig. 

Dat gezegd hebbende, laten we kijken naar de beste nieuwe Chinese cryptomunt van dit moment: Wall Street Memes! 

Wall Street Memes – Interessante meme coin met een grote beweging achter zich

Wall Street Memes is een nieuwe cryptomunt die onlangs erg veel aandacht heeft gekregen van investeerders en andere crypto enthousiastelingen. Na interessante meme projecten zoals Dogecoin, Pepe en Shiba Inu, is nu Wall Street Memes aan de beurt – waar de verwachting is dat deze token het nóg beter gaat doen dan deze meme coins. 

Deze veelbelovende meme token is ontstaan uit de Gamestop saga, waar de Reddit community het direct opnam tegen de hoge pieten op Wall Street en het wist te winnen! Vanzelfsprekend zag deze beweging een enorme groei in populariteit en deelnemers, waardoor de naamsbekendheid van deze beweging enorm groot is geworden. 

Wall Street Memes wilt gebruik maken van dit succes en deze beweging tokaniseren in de vorm van de $ WSM token. Het doel hiervan is opnieuw de geschiedenis boeken in te gaan als een project waar de ‘gewone’ man het opnam tegen de institutionele beleggers en er met de winst vandoor ging. 

Iedereen kan deelnemen aan het project en hoeft hiervoor alleen tokens aan te schaffen via de presale van het project. Tot op heden is deze presale erg succesvol, waar al meer dan $ 5,5 miljoen is opgehaald is een aantal weken! 

Op dit moment kan de $ WSM token worden aangeschaft voor $ 0,028 per stuk, waar de prijs zal stijgen naar $ 0,0283 in de volgende fase. De verwachting is dat de prijs alleen maar zal toenemen naar mate meer investeerders op de hoogte raken van de token – dus wees er dan ook snel bij! 

>>> Nu naar de Wall Street Memes Presale <<< 

Launchpad.xyz – Alles-in-een platform voor Web 3.0 ontwikkelingen

Launchpad.xyz is een ander trending crypto project wat mogelijk nog wel eens een hele goede investering kan blijken te zijn in de toekomst. Het project is zeker interessant voor China, aangezien het de Web 3.0 markt toegankelijker maakt voor iedereen. 

Het platform heeft namelijk als doel om alles wat te maken heeft met Web 3.0 onder één dak samen te brengen. Launchpad.xyz is in dit opzicht een volledig onpartijdig platform dat alleen maar nieuwe projecten een soort boost wilt geven. Denk hier dan aan NFT collecties, play-to-earn games, Metaverse projecten en nog veel meer. 

Investeerders, traders en gebruikers zullen via het platform de mogelijkheid krijgen om succesvol te worden binnen de Web 3.0 space. Zo kan Launchpad gebruikt worden voor analytische doeleinde, maar ook voor het creëren van strategieën om succesvol te investeren in de beste Web 3.0 projecten. Denk hier bijvoorbeeld aan het vinden van de volgende $ PEPE coin! 

Binnen het platform staat de native currency $ LPX centraal, wat een echte utility token is met verschillende use cases. De token kan worden aangeschaft met onder andere ETH, BNB, USDT of bankoverschrijvingen. De huidige prijs van 1 LPX is slechts $ 0,0445, waar de prijs zal stijgen naar $ 0,046 in de volgende presale fase. 

In totaal is er al meer dan $ 900.000 opgehaald in de presale, dus wees er dan ook snel bij! 

>>> Nu naar de Launchpad XYZ Presale <<< 

yPredict – Ai trading platform voor crypto traders en investeerders

yPredict is de laatste van de Chinese cryptomunten die we zullen bespreken. Het project maakt gebruik van de kracht van kunstmatige intelligentie (ook bekend als AI) om zo de koersen van cryptocurrency’s te analyseren en te voorspellen. Het is dus ideaal voor investeerders die het lastig vinden om de koersen te lezen en hier juist op te handelen. 

Het platform van yPredict is geavanceerd en ontworpen om investeerders echt te helpen in het maken van keuzes. Denk hier aan complexe algoritmes die voorspellingen bieden voor onder andere de koersen, markttrends, het sentiment en nog veel meer. 

Investeerders die gebruik maken van yPredict hebben hierdoor informatie van honderden verschillende crypto projecten en Chinese cryptomunten, waaronder Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin en vele andere. De grafieken, indicatoren, metrics en andere hulpmiddelen geven investeerders een uitstekend beeld van hoe de markt en nu voor staat – waardoor ze hierdoor weloverwogen keuzes kunnen maken. 

Momenteel verkeren we in de zesde presale fase, waar de token kan worden aangeschaft voor $ 0,09 per stuk. Bij de volgende fase zal de token stijgen naar $ 0,10 en tijdens de listing op de eerste crypto exchange zal de prijs $ 0,12 per stuk zijn. Wees er dus snel bij en maak gebruik van deze unieke kans voor een investering in een trending crypto in de vroegste fase. 

>>> Nu naar de yPredict Presale <<<