Blockchain Nieuws

NBA & NBPA zijn samenwerking aangegaan met Sorare

De NBA en de ‘National Basketball Players Association’, ofwel de NBPA, zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met het op de blockchain gebaseerde fantasiesportplatform Sorare.

Naast FIFA en MLB ook NBA

Sorare is een gratis te spelen digitaal op verzamelobjecten gebaseerd fantasysportspel. Momenteel is het al actief binnen FIFA en MLB. Door deel te nemen aan de NBA kan er ook een competitie voor basketbal ontwikkeld worden.

Sorare is van plan om hun NBA-product deze winter nog te lanceren, wat voorafgaand het aankomende seizoen is. Hierdoor kunnen fans van de competitie hun eigen fantasieteam creëren met behulp van digitale middelen op basis van de teams en atleten die deelnemen aan het seizoen.

Spelers van de game zullen punten winnen op basis van de real-life prestaties van de spelers in hun teams, maar met de toegevoegde dynamiek van een op blockchain gebaseerd systeem. De mede-oprichter van Sorare, Nicolas Julia, is verheugd op de deelname van NBA. Julia zei hierover het volgende:

Basketbal is wereldwijd één van de meest populaire sporten en wij zijn verheugd om fans nog dichter bij hun favoriete teams en spelers te brengen via Sorare: NBA.

Populariteit van Sorare blijft groeien

Sorare is het afgelopen jaar enorm populair geworden nu de publieke belangstelling voor de blockchain-technologie steeds verder toeneemt. Sorare heeft mede door deze groeiende populariteit een breed scala aan grote sportorganisaties als partners ondertekend. Adam Silver, de NBA-commissaris, zei het volgende over de nieuwe samenwerking:

Met Sorare’s opkomende NFT-fantasieplatform zien wij aanzienlijke kansen om onze community van fans uit te breiden en NBA-basketbal over de hele wereld te laten groeien.

Als slot zei de uitvoerend directeur van de NBPA, Tamika Tremaglio, het volgende over de samenwerking:

Sorare heeft een innovatieve game-ervaring gebouwd die een geheel nieuwe manier creëert voor fans van over de hele wereld om te communiceren met en meer te weten te komen over onze spelers. Wij zijn erg enthousiast over deze samenwerking en het effect dat Sorare zal hebben op de groei van onze game en spelers wereldwijd.

Blockchain nieuws

Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto
Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren
Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten