Bitvavo Logo
Bitvavo, Worldcoin

Nederlands Crypto Beurs Bitvavo Bereikt Mijlpaal van 200 Crypto’s

Bitvavo, één van de grootste crypto exchanges van Europa, heeft een belangrijke mijlpaal bereikt door het aanbieden van 200 cryptomunten op hun handelsplatform. Deze prestatie werd aangekondigd in een recent uitgebracht persbericht en volgt op de toevoeging van vier nieuwe assets in de afgelopen week, waaronder Worldcoin, Sui, dYdX, Optimism en memecoin Pepe.

Crypto voor Iedereen

“Bitvavo wil mensen de mogelijkheid geven om de wereld van crypto te verkennen,” aldus het bedrijf in een verklaring. “Dit maakt ons één van de grootste crypto exchanges in Europa op basis van ons tokenaanbod en EUR-handelsparen.”

Het platform is vooral gericht op het toegankelijk maken van cryptocurrency-handel. “Om dit doel te realiseren, voegen we steeds nieuwe assets toe aan Bitvavo, en dit zullen we natuurlijk blijven doen,” merkt het bedrijf op.

Transparantie en Veiligheid

Een van de speerpunten van Bitvavo is het bieden van lage en transparante handelskosten. Het bedrijf benadrukt ook het belang van beveiliging en vermeldt dat er meerdere beveiligingsfuncties zijn geïmplementeerd om de assets van gebruikers veilig te houden.

Het Selectieproces

Bitvavo maakt gebruik van een ‘listing commissie’ om nieuwe en bestaande digitale valuta grondig te beoordelen en bespreken. Verschillende factoren zoals gebruikersbetrokkenheid, de toewijding van het team of de ontwikkelaars van het project, handelsvolume, marktliquiditeit, en netwerk- of contractveiligheid en stabiliteit worden in aanmerking genomen voordat een asset wordt toegevoegd of verwijderd.

“Op basis van deze factoren hebben we onlangs verschillende digitale valuta aan ons platform toegevoegd,” concludeert het bedrijf.

Toekomstperspectief

Deze mijlpaal markeert een belangrijke stap in Bitvavo’s missie om crypto-handel toegankelijk te maken voor een breed publiek, niet alleen in Nederland maar ook in heel Europa. Het platform blijft innoveren en uitbreiden, en de gebruikers kunnen in de toekomst nog meer mooie toevoegingen en updates verwachten.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Bitvavo nieuws

Bitvavo breidt uit naar Spanje met officiële registratie bij centrale bank
Bitvavo voegt 4 nieuwe crypto’s toe & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Bitvavo bereikt 1 miljard handelsvolume in 24 uur en Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Crypto analist: er komt een gigantische koersbeweging aan voor Bitcoin
Crypto markt kleurt donkerrood – Wat is er aan de hand?