Prijsanalyse

NEO (NEO) prijsanalyse 8 april 2021

Hoe staat de NEO koers ervoor? Vandaag analyseert onze analist de NEO grafieken en vertelt hij wat je kunt verwachten.


NEO (NEO) weekgrafiek

Na de retest op de 30 dollar is NEO al 6 weken lang aan het stijgen. Vandaar dat het wel weer eens tijd werd om een analyse te maken over de altcoin.

Inmiddels ligt de NEO-koers rond de 60 dollar. Op de wekelijkse grafiek zien we dat de ema’s een bullish cross-over maken, dus laten we maar gauw op de lagere timeframes gaan kijken voor een mooie instap moment. De All Time High is namelijk nog meer dan 200% weg.

NEO weekgrafiek – Bron: Tradingview

NEO (NEO) 2-dagen grafiek

Op de hogere timeframe is er nog geen retest geweest op de demand zone en dat is waar onze analist wel op hoopt aangezien dat het beste inkooppunt zou zijn die zich voor kan doen.

Een Fibonacci is nu nog niet te trekken aangezien er nog geen bevestiging is. Maar, mocht die nu gaan ontstaan, dan zal de golden pocket confluence hebben met de demand zone.

De ema’s staan in het voordeel van de bulls en we zien het momentum toenemen. Ook de rsi is boven de ema weten te komen en lijkt deze nu te willen gaan retesten.

NEO 2-dagen grafiek – Bron: Tradingview

NEO (NEO) 6-uurs grafiek

Op de 6-uurs grafiek is een nette higher high gevormd, waarna de golden pocket getest is. De ema’s staan bullish en het momentum neemt toe en zo ook de afstand tussen de candles en de ema’s. De rsi toont juist het tegenovergestelde. Die is onder de ema gedoken en heeft zo’n beetje het 50 niveau getest.

Onze analist vertelt dat we nu moeten opletten dat er geen bear divergentie gevormd gaat worden. Wanneer dat gebeurt zou er namelijk op de hogere timeframe (2d) nog wel eens een retest van de demand zone kunnen komen. 

NEO 6-uurs grafiek – Bron: Tradingview

Conclusie

NEO ziet er volgens onze analist zeer bullish uit. De demand zone 44 – 48 dollar is het supportniveau waar we momenteel mee te maken hebben. Onze analist verwacht daar nog een retest op gaat komen en daar zou je mogelijk een positie in kunnen nemen. Echter, voordat dat gebeurt kan het maar zo zijn dat de NEO-prijs eerst nog 10 dollar omhoog gaat. De echte weerstand ligt op 89 dollar.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten