NFL
Blockchain

NFL-team Houston Texans accepteert crypto’s voor single-gamesuites

Het professionele American Football-team de Houston Texans heeft laten weten dat ze een exclusieve samenwerking aangegaan zijn met het crypto-bedrijf Bitwallet. Door de deal kunnen fans van het team nu enkele gamesuites met cryptocurrencies kopen.

Samenwerking Bitwallet en Houston Texans

Ook de crypto-walletprovider Bitwallet heeft inmiddels de deal bevestigt. Via diverse cryptocurrencies kunnen fans van het NFL-team nu enkele gamesuites kopen. Momenteel worden Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH) en Litecoin (LTC) ondersteunt. De president van de Houston Texans zegt het volgende over de samenwerking:

Wij zijn trots om samen te werken met Bitwallet om een opwindende optie te bieden voor onze fans die willen genieten van een Texans-gameday in een van onze suites.

Eerste NFL-team dat crypto’s voor suites accepteert

Volgens het NFL-team zijn zij het eerste die cryptocurrencies nu ondersteunen voor de verkoop van suites. Dit betekent echter niet dat de andere teams niet open staan voor crypto’s of crypto-bedrijven. Medio april 2022 ging Blockchain.com bijvoorbeeld nog een partnerschap aan met de Dallas Cowboys en in mei 2021 werd Grayscale Investments de officiële partner voor het beheer van digitale valuta voor de New York Giants.

Diverse NFL-spelers hebben tevens ook al geïnvesteerd in crypto’s of NFT’s of hebben deelgenomen aan crypto-weggeefacties. Cryptocurrencies weet een weg te vinden bij diverse sportteams wereldwijd. Hierdoor zie je veel crypto-partijen terug bij onder andere voetbal, basketbal, NFL en in de Formule 1. De adoptie van cryptocurrencies in de sportindustrie lijkt hierdoor op hoog tempo te versnellen.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Ripple gaat in beroep en wil $10 miljoen boete betalen aan de SEC