Ripple

Goed nieuws Ripple voegt nieuwe DeFi functies toe op XRPL netwerk

De XRP Ledger (XRPL) heeft een grote sprong voorwaarts gemaakt in de adoptie van Decentralized Finance (DeFi). Met de invoering van de Automated Market Maker (AMM) functionaliteit kunnen gebruikers liquiditeit pools maken tussen verschillende munten. Dit maakt het mogelijk voor gebruikers om via het XRP ecosysteem tussen cryptocurrencies te handelen

Ripple Labs kondigde een tijdje terug al aan dat het XRP Ledger van plan was om een AMM engine aan zijn netwerk toe te voegen. Na een jaar van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling is deze functie eindelijk operationeel. Het toevoegen van deze nieuwe feature aan XRPL vergemakkelijkt token exchanges middels liquiditeits pools. Hierdoor wordt het toegankelijker voor gebruikers om DeFi toepassingen op het XRP ecosysteem te gebruiken.

Op social media platform X deelde het officiële XRPScan account de aankondiging dat AMM nu live is op het XRPL-net.

Goed voor de XRP koers

Analisten zijn optimistisch over de toekomst van XRP, vooral ook vanwege de recente integratie van nieuwe blockchain-toepassingen binnen het XRPL-netwerk. Zij menen dat deze vooruitgang XRP in een voordelige positie zou kunnen brengen, wat de vraag en daarmee ook de prijs zou kunnen verhogen.

Vooral de toevoeging van DeFi-functionaliteiten wordt zeer positief ontvangen. Dit enthousiasme is gebaseerd op het succes van soortgelijke toepassingen binnen andere blockchain-netwerken, zoals Ethereum (ETH) en Solana (SOL), die aanzienlijke DeFi-activiteiten hebben weten te trekken. Het is waarschijnlijk dat deze trend een soortgelijke gunstige invloed zou kunnen hebben op de waarde van XRP, ondersteund door een toenemende vraag.

1 maand geldig: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Sta je op het punt om de cryptowereld te ontdekken en overweeg je om XRP of een andere crypto te kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en de Nederlandse crypto beurs Bitvavo krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding

Nog 8 Dagen Beschikbaar: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP
Update Ripple rechtszaak: Dit is waarom 20 mei belangrijk was
Ripple’s XRPL ziet indrukwekkende groei dit jaar
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten