BONKmeme
Altcoin, Shiba inu

Nieuwe memecoin BONK stijgt spectaculair: Gaat het Shiba Inu inhalen?

De wereld van memecoins blijft een bijzonderen. Nu lijkt de hype zich te focussen op BONK, een op Solana gevestigde memecoin die net als Dogecoin en Shiba Inu een hondenthema heeft. Over de afgelopen 24 uur is BONK met 112,53 procent gestegen en daarmee is het hard op weg om Shiba Inu in te halen.

Waar BONK momenteel een market cap van 1,8 miljard dollar heeft, doet Shiba Inu het met 5,87 miljard dollar…

BONK komt dichterbij

Daarmee komt BONK dus in rap tempo dichterbij Shiba Inu. Al is het nog maar de vraag of het deze explosieve stijgingen kan doorzetten. Na een stijging van meer dan 100 procent is de kans vaak groter dat er dalingen aankomen, dan dat de stijgingen doorzetten.

Dit zijn over het algemeen de momenten dat late instappers alsnog hopen te profiteren van de gigantische hype rond een munt.

Meestal zijn die mensen te laat en worden zij de zogenaamde bagholders van dit soort projecten, die vervolgens maanden of jaren moeten wachten op het herstellen van de koers naar hun instapniveau.

Qua handelsvolume is BONK in ieder geval al voorbij Shiba Inu. Waar BONK een handelsvolume van 311 miljoen dollar kent, moet Shiba Inu het met 232 miljoen dollar doen.

Waarom doet BONK het zo goed?

Bonk doet het momenteel zo goed, omdat Coinbase aankondigde de munt op hun platform te lanceren. Meteen na die aankondiging begon de munt met stijgen en daar is het niet meer mee opgehouden.

De grote vraag is waar dit gaat stoppen voor de munt. Maar dat is met memecoins altijd de vraag. Je kunt er gigantische bedragen mee verdienen, maar helaas ook verliezen. De verhalen van mensen die in een paar dagen miljonair werden met dit soort munten zijn talrijk, maar de mensen die geld verloren op deze munten is misschien nog wel groter.

Eerder waarschuwde de populaire analist Ali Martinez al voor een maandenlange correctie voor BONK…

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Kan de Ripple (XRP) koers 50 dollar worden?
Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano