Blockchain Nieuws

Blockchain Nieuws

Nieuwe partnerschap verandert naam Argentijnse competitie in Torneo socios.com

De hoogste pro-voetbalcompetitie van Argentinië krijgt een rebranding in de vorm van een nieuwe naam. Dit na een nieuwe sponsorovereenkomst met Chiliz, de makers van fantokens en de Socios.com blockchain-beloningen-app.


Toernooi Socios.com

Dit werd duidelijk uit een aankondiging door Socios. Hieruit werd duidelijk dat zij een samenwerking gestart zijn met de Argentijnse voetbalbond, wat ertoe leidt dat de ‘Primera Division’ omgedoopt wordt tot ‘Torneo Socios.com’ voor het aankomende voetbalseizoen. Torneo is spaans voor Toernooi, waarmee het Toernooi Socios.com gaat heten.


Opvallend maar belangrijke samenwerking

De samenwerking is wellicht voor een voetbaltoernooi opvallend te noemen, maar is zeker een belangrijke stap voor beide partijen. Dit gezien het feit dat er voor een cryptobedrijf gekozen is als de eerste commerciële naam die wordt gebruikt om de competitie te rebranden. De voorzitter van de Argentijnse competitie zei het volgende over de samenwerking:

“Wij zijn erg blij om deze reis met Socios.com te beginnen. Het is een zeer belangrijke overeenkomst, aangezien het de eerste keer is dat de Argentijnse competitie samenwerkt met een commercieel merk om het toernooi te hernoemen.”

Het bedrijf benadrukte tot slot ook dat de aankondiging volgt uit een samenwerking met de AFA om op 11 juni officieel gelicentieerde tokens voor het Argentijnse nationale voetbalteam te lanceren. Hiermee maken ze grote stappen binnen de crypto-wereld in Argentinië. Het is op dit moment nog onbekend wat de volgende stap zal gaan zijn.


Altijd op de hoogte blijven van het laatste crypto nieuws? Download de Newsbit App.

appstore
playstore

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten