Shiba inu Nieuws

Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam

De nieuwe game genaamd Shib Eternity is volgens de game-ontwikkelaar William Volkal al enorm populair in Vietnam. Er is heel veel vraag naar het spel.

Succes in Vietnam

William Volk, directeur bij Shiba Inu Games, beweert dat Shiba Eternity al grote populariteit geniet in Vietnam., Shiba Eternity is een nieuw kaartspel bedoeld voor verzamelaars en crypto fans.

Het team achter het spel moest de capaciteit van de servers vervijfvoudigen vanwege de grote vraag. Vietnamese iOS-gebruikers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de vroege testfases van Shiba Eternity. Op sociale media posten ze video’s van zichzelf waarin ze het op kaarten gebaseerde gevechtsspel probeerden.

De prijs van het Shiba Inu (SHIB) -token steeg vorige week. De munt is op basis van marktkapitalisatie gestegen naar de 12e plaats in de crypto lijsten.

Samenwerking met PlaySide Studios

Volk, een ervaren game-ontwikkelaar van Activision, werd in door het Shiba Inu-team november ingehuurd als hoofdadviseur.

De naam van het veel gehypte op kaarten gebaseerde gevechtsspel werd begin augustus onthuld. Shib Eternity is gemaakt in samenwerking met de in Melbourne gevestigde game-ontwikkelaar PlaySide Studios.

Shiba Inu Games en het Australische topgamingbedrijf, dat bekend staat om games als Animal Warfare en Idle Area 51, hebben begin december hun krachten gebundeld.

Shiba Inu nieuws

Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu Grote Ethereum whale koopt voor 3 miljoen dollar aan Shiba Inu
481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen 481 Miljoen SHIB geburned in zeven dagen
Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu Voormalig Netflix manager sluit zich aan bij Shiba Inu
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak De Bitcoin koers maakt zich op voor een grote uitbraak
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten