Shiba Inu, SHIB
Shiba inu

Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam

De nieuwe game genaamd Shib Eternity is volgens de game-ontwikkelaar William Volkal al enorm populair in Vietnam. Er is heel veel vraag naar het spel.

Succes in Vietnam

William Volk, directeur bij Shiba Inu Games, beweert dat Shiba Eternity al grote populariteit geniet in Vietnam., Shiba Eternity is een nieuw kaartspel bedoeld voor verzamelaars en crypto fans.

Het team achter het spel moest de capaciteit van de servers vervijfvoudigen vanwege de grote vraag. Vietnamese iOS-gebruikers hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan de vroege testfases van Shiba Eternity. Op sociale media posten ze video’s van zichzelf waarin ze het op kaarten gebaseerde gevechtsspel probeerden.

De prijs van het Shiba Inu (SHIB) -token steeg vorige week. De munt is op basis van marktkapitalisatie gestegen naar de 12e plaats in de crypto lijsten.

Samenwerking met PlaySide Studios

Volk, een ervaren game-ontwikkelaar van Activision, werd in door het Shiba Inu-team november ingehuurd als hoofdadviseur.

De naam van het veel gehypte op kaarten gebaseerde gevechtsspel werd begin augustus onthuld. Shib Eternity is gemaakt in samenwerking met de in Melbourne gevestigde game-ontwikkelaar PlaySide Studios.

Shiba Inu Games en het Australische topgamingbedrijf, dat bekend staat om games als Animal Warfare en Idle Area 51, hebben begin december hun krachten gebundeld.

Shiba Inu nieuws

Crypto analisten: Shiba Inu klaar voor koerssprong van 90%
Shiba Inu koers kan spoedig met 23% stijgen & Nederlanders krijgen gratis 20 euro
Shiba Inu blijkt populairste crypto in Europa, direct na Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?