DBD
Blockchain

Nog 9 dagen en dan is het zo ver – De Dutch Blockchain Days 2024

De Dutch Blockchain Days 2024 staan voor de deur en de spanning is voelbaar! Zowel de super early bird als de early bird tickets zijn al uitverkocht, en de reguliere tickets gaan ook snel de deur uit. Er zijn nog maar enkele kaarten beschikbaar.

De afgelopen maanden heeft het team van de Dutch Blockchain Days een mooie line-up samengesteld van sprekers, panelleden en partners die vooroplopen in de belangrijkste ontwikkelingen van dit jaar. Van toonaangevende DeFi- en layer-2-projecten tot hot topics zoals AI en tokenization, het evenement van dit jaar belooft een hoogtepunt te worden met nieuws en sneak previews van aankomende innovaties en trends.

Een overzicht van het programma van dit jaar 

Het programma van dit jaar is opgedeeld in vier boeiende delen, met activiteiten voor iedereen. De conferentie bevat sessies geleid door bekende mensen uit de industrie en biedt meer dan 30 breakout-sessies over onderwerpen zoals bedrijfsadoptie, TradFi, exchanges, brokers, IoT en andere baanbrekende ontwikkelingen.

Het evenement wordt afgesloten met een afterparty vol drankjes, heerlijk eten en uitgebreide netwerkmogelijkheden bij de Karavaan in Amsterdam.

Uitbreiding van het sprekersprogramma en netwerkmogelijkheden

Naarmate het evenement dichterbij komt, blijft het momentum groeien met de toevoeging van belangrijke opinieleiders en industrie-experts aan het sprekersprogramma. Deze verrijking van het programma zorgt ervoor dat deelnemers niet alleen de nieuwste inzichten ontvangen, maar ook de kans krijgen om te netwerken met andere professionals uit de branche.

Dit jaar biedt het hoofdpodium een reeks sprekers uit diverse sectoren. Van financiële reuzen zoals IBM en Mastercard tot toonaangevende crypto-exchanges zoals OKX, Coinbase en ICONOMI. Bovendien komen er sprekers van prominente organisaties zoals de Europese Commissie en de Verenigde Naties te verwelkomen, die waardevolle inzichten zullen bieden over regelgeving en wereldwijde impact.

 Breakout-sessies van de top van Web3 

Naast de evenementen op het hoofdpodium, organiseert Dutch Blockchain Days 2024 tal van breakout-sessies geleid door experts uit de Web3-wereld. Deze sessies bieden voor ieder wat wils: van beginners die hun eerste stappen zetten in crypto tot professionals die zich willen verdiepen in discussies over regelgeving, marktvoorspellingen en geavanceerde technologische ontwikkelingen.

Tickets 

De Dutch Blockchain Days 2024 staan voor de deur! Super Early Bird en Early Bird tickets zijn al uitverkocht, en de reguliere tickets zijn bijna op. Mis deze kans niet om deel uit te maken van dit evenement!

Bezoek onze website om je tickets te kopen en sluit je aan bij marktleiders, bouwers en enthousiastelingen voor een dag vol blockchain, cryptocurrency en web3.

Koop nu je tickets! Je kunt vandaag nog online betalen met Bitcoin of traditionele betaalmethoden.

Blockchain nieuws

Storm Partners lanceert nieuwe Web3-innovatie-sandbox “Lightningbox” in Genève
Nigeria blijft bovenaan Google-zoekopdrachten voor “Bitcoin” ondanks hardhandig optreden
Australische overheid verbiedt gebruik van crypto en creditcards voor online gokken
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken