Bitcoin

Novogratz herhaalt Bitcoin Prijsvoorspelling van $20.000

Mike Novogratz, de CEO van Galaxy Digital, zegt dat het hem zal verassen als de Bitcoin prijs niet snel boven de $10.000 zal stijgen.


Bitcoin zal spoedig de $10.000 bereiken

Tijdens zijn recente interview met Kelly Evans van CNBC heeft Mike Novogratz, CEO van Galaxy Digital, opnieuw voorspeld dat de prijs van Bitcoin $20.000 zal bedragen. Dit kan gebeuren nadat de munt eindelijk het moeilijk te kraken weerstandsniveau van $10.000 heeft doorbroken.

Het zal me verbazen als BTC niet snel de $10.000 behaalt. Daarna kan de prijs verder stijgen tot $14.000 en $20.000, zei hij.

De analist beweert dat hij niet verwacht dat BTC ooit als betalingsvaluta zal worden gebruikt. Wel vertelt hij dat het een zelfde functie als goud kan gaan bekleden.


Probeer vandaag nog crypto te verhandelen en mis nooit een kans om winst te maken! – Ga naar Stormgain.


Een nieuwe stap naar massa adoptie

Novogratz herhaalde de inspanningen van China om een eigen cryptocurrency te lanceren die zou worden ondersteund door een aantal Zuid-Aziatische fiat-valuta’s samen met Japan, Zuid-Korea en Hong Kong.

Daarom moedigt hij de VS aan om niet achterop te raken bij deze vooruitgang en te werken aan de getokeniseerde versie van de Amerikaanse dollar.

Een andere opmerkelijke ontwikkeling is dat PayPal zich lijkt te gaan bemoeien met de cryptowereld. Gisteren kwam naar buiten dat PayPal crypto aan en verkopen wilt gaan ondersteunen voor al haar gebruikers. Dit kunnen we zien als een nieuwe stap naar massa adoptie.

 

Bitcoin nieuws

Bitwise CIO: ‘Bitcoin ETFs zullen nog jaren kapitaal naar binnen trekken’
Bitcoin koers onder druk door macro-economische tegenwinden
Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen