Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

NOWPayments ondersteunt het Shiba Inu Burning initiatief

NOWPayments, een crypto-betalingsprovider ondersteunt het grote burning-initiatief en is bezig met het voorlichten en verspreiden van bewustzijn over SHIB-burning.


Hoe is SHIB-burning ontstaan?

Shiba Inu heeft enorm aan populariteit gewonnen sinds het begin van 2021. Maar de Shiba Inu token kreeg vooral veel aandacht nadat Vitalik Buterin 41% van zijn SHIB-coins vernietigde (burnde). Deze tokens werden aan hem geschonken door het team van Shiba Inu.

SHIB werd voor het eerst gecreëerd in augustus 2020. De initiële voorraad was toen ingesteld op 1 quadriljoen tokens.

SHIB’s team schonk toen 50% van de voorraad aan Vitalik Buterin. Later stuurde de mede-oprichter van Ethereum 41% van de SHIB-voorraad naar een dode wallet. Hij zei dat hij did deed omdat hij geen macht wilde hebben over de SHIB token.

Hierna hielp Vitalik Buterin SHIB opnieuw en haalde een andere nieuwskop. Hij zou namelijk 50 biljoen tokens hebben gedoneerd aan een Indiaas COVID-19 hulpfonds opgericht door Sandeep Nailwal, de medeoprichter van Polygon (MATIC). De tokens hadden op dat moment een waarde van ongeveer $1,2 miljard. Zo ontstond het concept van het SHIB-burnen.

Inmiddels heeft de ‘SHIB Army’ de verantwoordelijkheid voor het vernietigen van SHIB op zich genomen. Sindsdien is de gemeenschap met veel nieuwe zakelijke concepten gekomen, gewijd aan SHIB burning.


Wil jij SHIB verhandelen op één van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


NOWPayments schiet te hulp

NOWPayments, een crypto-betalingsprovider, helpt de SHIB gemeenschap hierbij en ondersteunt het burning-initiatief. Om deze reden is NOWPayments bezig met het voorlichten en verspreiden van bewustzijn over SHIB-burning en het belang ervan via haar officiële Twitter-account.

Het bedrijf dringt er ook op aan dat andere bedrijven zich bij het SHIB Burn initiatief aansluiten. Andere bedrijven zouden Shiba Inu als betaling moeten accepteren volgens hen:

“Als een bedrijf problemen ondervindt bij het accepteren van SHIB, dan is NOWPayments er altijd om hen te helpen.”

Door deze open uitnodiging hebben de meeste bedrijven die door activisten van SHIB Army zijn opgericht, zich bij het platform aangesloten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten