bitcoin crash
Nieuws, Trending

OEI, Crypto Crash.. Waar vinden Bitcoin en Ethereum steun?


We zien de cryptocurrency markt plotseling flink ineen zakken. De vraag is nu waar Bitcoin en Ethereum steun gaan vinden.


Bitcoin koers crasht in half uur tijd met meer dan 6 procent

We zien de Bitcoin koers plotseling een flinke duik naar onder maken. Op het moment van schrijven ligt de Bitcoin prijs rond de $3865 dollar. Nog geen half uur geleden lag de prijs nog rond de $4140 dollar. Dat betekent dat de Bitcoin koers met meer dan 6 procent is gedaald.

 


De vraag is nu of er paniek ontstaat en Bitcoin nog verder gaat zakken, of dat er spoedig ondersteuning gevonden wordt. Vanuit daar zal er weer een nieuwe beslissing gemaakt worden. 1 ding is zeker, de winsten van dit weekend zijn in een half uur tijd teniet gedaan.

Wij verwachten dat de grootste cryptocurrency ter wereld ondersteuning gaat vinden rond de $3850 – $3900 dollar. Hier zal de munt moeten consolideren om zich vervolgens op te kunnen maken voor een prijsstijging richting de $4300 dollar.

 

Ethereum koers crasht met 12 procent

Waar Ethereum dit weekend een flinke winst heeft behaald, zien we dit vandaag binnen een half uur weer verdwijnen. Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 ETH token rond de $143 dollar. Nog geen half uur geleden lag de prijs nog rond de $163 dollar. Dat betekent dat de koers met zo’n 12 procent is gedaald.

Ook voor Ethereum geldt dat er nu een ondersteuningspunt gevonden moet worden. Volgens ons zou de $140 dollar grens hiervoor kunnen dienen.