Crypto prijs stijgt
Altcoin

Deze cryptomunt steeg in één maand tijd met 500 procent

We bevinden ons momenteel in een periode die lijkt op een mini altcoinseizoen. Verschillende altcoins boeken forse winsten terwijl Bitcoin (BTC) sinds september de markt domineert. Prominente projecten zoals Solana (SOL) en Cardano (ADA) hebben aanzienlijke waardestijgingen doorgemaakt. Daarnaast maakt een minder bekend project, Injective (INJ), een opmerkelijke entree in de top 100 grootste cryptomunten.

Wat is Injective?

Injective werd al in 2018 opgericht met het doel om de gedecentraliseerde financiële (DeFi) sector te versterken. Dit platform ondersteunt de ontwikkeling van geavanceerde, interoperabele DeFi-applicaties. Een van de belangrijkste functies van Injective is de mogelijkheid voor cross-chain handel in marges, derivaten en termijncontracten.

De token, INJ, heeft een belangrijke functie binnen het netwerk; het wordt gebruikt voor het valideren van transacties via staking en speelt een rol in het bestuur van het protocol door middel van stemprocessen.

Injective (INJ) in koersontdekkingsfase

September en oktober waren voor veel altcoins teleurstellende maanden, maar na een sterke stijging van Bitcoin volgden diverse projecten met opmerkelijke koersstijgingen. Dit is ook het geval voor Injective, dat een opvallende groei heeft doorgemaakt in de afgelopen twee weken, in tegenstelling tot de twee maanden ervoor. Op het moment van schrijven heeft het zelfs een nieuwe all-time high van $43,20 bereikt.

Deze ontwikkeling brengt Injective in een fase van koersontdekking, waarbij het nieuwe hoogtepunten bereikt zonder historische data of weerstandsniveaus om toekomstige prijsbewegingen te baseren. De markt is nu bezig met het ‘ontdekken’ van de waarde van het activum, gebaseerd op vraag en aanbod. Dit zorgt voor onzekerheid over de toekomstige richting van de INJ prijs.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Injective of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Worldcoin breidt uit naar Mexico, maar stuit op regelgeving in Argentinië
Michaël van de Poppe: Bitcoin dominantie heeft piek bereikt, tijd voor altcoins
Kan cryptomunt Toncoin (TON) herstellen van zijn zware koersval?
Meer nieuws

Meest gelezen

Cathie Wood: 6 Ethereum is genoeg om miljonair te worden
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Bitcoin koers valt onder de $60.000 – wat is er aan de hand?