Nieuws, Trending

Ontology koers stijgt met 25%, richting $1 dollar grens


De meeste cryptocurencies lijken vandaag vrij stabiel te verhandelen. Echter, er is één munt waarvan de koers flink groen kleurt: Ontology (ONT).

 

Ontology koers maakt sterke stijging mee

Het is altijd een goed teken als een individuele cryptocurrency stijgt ongeacht wat de Bitcoin koers doet. Vaak zien we dat altcoins als Ontologie in grote lijnen de koers bewegingen van de Bitcoin aanhouden. Vandaag is dat dus niet zo. Doordat ONT vandaag dus een flinke prijsstijging mee maakt, terwijl de Bitcoin koers zijdelings verhandeld, kan dat worden opgevat als een teken van sterkte. Ook het hoge handelsvolume is een goed teken. Door de prijsstijging van vandaag kan de munt wel eens de top 20 binnenstormen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs voor 1 Ontology token rond de $0,975 dollar. 24 uur geleden lag de prijs nog rond de $0,768 dollar. Dat betekent dat de ONT koers vandaag met 25 procent is gestegen.

 


Rond de psychologische grens van $1 dollar ligt een sterke weerstand. Als deze doorbroken wordt is dat een enorm teken van sterkte. Als we kijken naar de maandelijkse grafiek van ONT, dan zien we de munt een ongelofelijke opmars maken. De munt bereikt vandaag het hoogste punt in 3 maanden tijd. Het absolute hoogtepunt van $10 dollar is echter nog lang niet bereikt.