Shiba inu Nieuws

Ontwikkelaar van Shiba Inu: Shibarium komt eraan

De langverwachte layer-2 oplossing, genaamd Shibarium, wordt binnenkort gelanceerd, zo vertelt Shytoshi Kusama, één van de hoofdontwikkelaars van Shiba Inu.

Shiba Inu investeerders kijken reikhalzend uit naar de lancering

Shiba Inu investeerders kijken reikhalzend uit naar de lancering van Shibarium vanwege de grote voordelen die het zal bieden. Volgens verschillende analisten zou de release hiervan dan ook kunnen zorgen voor een flinke SHIB prijsstijging.

De informatie dat de update er spoedig aan zal komen kwam van een bericht van Shytoshi op de Discord-server. Daar bevestigde de ontwikkelaar dat de Layer 2-oplossing binnenkort beschikbaar zal zijn en verduidelijkte hij ook dat de discussies over het overgaan naar een actievere pre-releasefase al zijn begonnen.

Wat is Shibarium?

Wat Shibarium nou exact in zal gaan houden is op dit moment niet bekend, maar als we al het nieuws samenvatten kunnen we concluderen dat het de Shiba Inu blockchain veel schaalbaarder zal maken. Shibarium kan ik korte tijd hele grote hoeveelheden transactiegegevens verwerken en zal ook nog eens goedkoop zijn. Daarnaast zal er een burn-mechanisme in verwerkt zijn.

De ontwikkelaar van Shiba Inu, genaamd Kusama, vertelde in mei dat de community de kans zal krijgen alles te weten te komen over Shibarium zodra het project gereleased wordt. Er zal namelijk een hackathon gelanceerd worden die als doel heeft de Shiba Inu community te informeren over alle kenmerken van Shibarium.

Shiba Inu nieuws

Ondanks crypto winter voegt SHIB 250K gebruikers toe
Nieuwe whale ontvangt 138 miljard Shiba Inu vanuit één wallet
Iemand stuurt 1 SHIB naar burn-adres
Meer nieuws

Meest gelezen

SEC zet laatste harde aanval in op Ripple Labs in rechtszaak
Gene Hoffman: Ripple zal de strijd tegen de SEC verliezen
Terra-oprichter Do Kwon: “Sam Bankman-Fried dumpte 1 miljard dollar aan TerraUSD

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten